A czy można uaktywnić te funkcje? Jeśli tak to jak?Nie posiada - nie ma co sprawdzać.
A czy można uaktywnić te funkcje? Jeśli tak to jak?Nie posiada - nie ma co sprawdzać.
Nie można. W Q4 przynajmniej model 2024 nie ma opcji zamykania ze smarfona ani kluczyka Audi Connect (NFC). Niestety dowiedziałem sie o tym jak już auto przyjechało z fabryki. Sprzedawca zapewniał ze ta opcja jest. Składam oficjalną reklamacje do audi.A czy można uaktywnić te funkcje? Jeśli tak to jak?
Hehe ... miałem podobnie z automatycznymi światłami w Q7... auto za pół bańki a musiałem włączać długie ręcznie. Oczywiście sprzedawca zapewniał że automatyczne Ledy są. Na szczęście udało się zamówić jakiś kod z fabryki ... w serwisie wpisali i się uaktywniło. Była jeszcze opcją uslugi connect on demand ... przez którą w Polsce nie dało się nic kupić/uaktywnić. Typowe Premium 🤣Nie można. W Q4 przynajmniej model 2024 nie ma opcji zamykania ze smarfona ani kluczyka Audi Connect (NFC). Niestety dowiedziałem sie o tym jak już auto przyjechało z fabryki. Sprzedawca zapewniał ze ta opcja jest. Składam oficjalną reklamacje do audi.
to jest taki "obrotomierz" jakby - tak naprawde pokazuje jaka moc silnika w danej chwili wykorzystujesz.Witam,
Chciałbym się zapytać co pokazuje wskaźnik procentowy na lewym zegarze?
Podejrzewam, że stan naładowania baterii jest przy ikonie akumulatora (33%).
View attachment 24238
Audi Q4 Sportback e-Tron, rocznik '22.
Z góry dzięki.
M.
to jest taki "obrotomierz" jakby - tak naprawde pokazuje jaka moc silnika w danej chwili wykorzystujesz.
Serwis Audi powinien ci wycenić . Normalnie nikt nie robi takich rzeczy bo auta mają 4 letnia gwarancję. Więc większość napraw realizowana jest w ramach gwarancji. Przynajmniej powinna być.Czy wiecie może ile kosztuje wymiana chłodnicy w tym modelu?