danielm
Pionier e-mobilności
jest tez głupszy sposób:Akurat brak tych piór . Ale dzieki poszedlem na łatwiznę to juz wiem czego szukać
jest tez głupszy sposób:Akurat brak tych piór . Ale dzieki poszedlem na łatwiznę to juz wiem czego szukać
Dokładnie, regulacja wycieraczek jest robiona kompem FSD. Przekonałem się o tym gdy komp się nie wybudzał i przez kilkadziesiąt minut nie miałem żadnych funkcji asystentów. Brak kamer = brak asystentów.niestety tesla nie posiada czujnika deszczu![]()
Mamy sklep i za dwa trzy dni bedę mógł odebrać . Kontakt via ich strona okazał sięskuteczny . Maile zwrotne konkretne i na tematINTER CARS
Bosch AeroTwin za 100zl komplet na allegro. Ponoc takie ida tez na pierwszy montaz.Mamy sklep i za dwa trzy dni bedę mógł odebrać . Kontakt via ich strona okazał sięskuteczny . Maile zwrotne konkretne i na temat
Dzięki .
Daj linka !InerCars 173 zł 23 gr -zadzwonili ,że do odebrania jechałem w sniegu na drugi koniec Miasta i stracilem godzinę i wydali moje komuś innemu pod moim nosem . Procedura ..... faktura potem faktuyra korygujaca , kolejki A z 10 osób obsługi i ....przeprosiny w sklepie i z centrali. Pies im .... Problemem jak zwykle te 80% wody w ubraniu.
Na Amazonie (Dzieki "kazwiich" za dane ) , po 70 do 100 . kupiłem dwa komplety po 80 zł Bosch identiko jak te z Itnercars , a dostawa za kilka dni