Automatyczny tryb wycieraczek; regulacja szybkości trybu "auto" wycieraczek

danielm

Pionier e-mobilności

Attachments

• 20211207_144957.jpg
    20211207_144957.jpg
    759 KB · Liczba wyświetleń: 153

cooler

Pionier e-mobilności
niestety tesla nie posiada czujnika deszczu :)
Dokładnie, regulacja wycieraczek jest robiona kompem FSD. Przekonałem się o tym gdy komp się nie wybudzał i przez kilkadziesiąt minut nie miałem żadnych funkcji asystentów. Brak kamer = brak asystentów.

Bronek

Pionier e-mobilności
INTER CARS
Mamy sklep i za dwa trzy dni bedę mógł odebrać . Kontakt via ich strona okazał sięskuteczny . Maile zwrotne konkretne i na temat
Dzięki .

Bronek

Pionier e-mobilności
InerCars 173 zł 23 gr -zadzwonili ,że do odebrania jechałem w sniegu na drugi koniec Miasta i stracilem godzinę i wydali moje komuś innemu pod moim nosem . Procedura ..... faktura potem faktuyra korygujaca , kolejki A z 10 osób obsługi i ....przeprosiny w sklepie i z centrali. Pies im .... Problemem jak zwykle te 80% wody w ubraniu.
Na Amazonie (Dzieki "kazwiich" za dane ) , po 70 do 100 . kupiłem dwa komplety po 80 zł Bosch identiko jak te z Itnercars , a dostawa za kilka dni

krzyss

Pionier e-mobilności
InerCars 173 zł 23 gr -zadzwonili ,że do odebrania jechałem w sniegu na drugi koniec Miasta i stracilem godzinę i wydali moje komuś innemu pod moim nosem . Procedura ..... faktura potem faktuyra korygujaca , kolejki A z 10 osób obsługi i ....przeprosiny w sklepie i z centrali. Pies im .... Problemem jak zwykle te 80% wody w ubraniu.
Na Amazonie (Dzieki "kazwiich" za dane ) , po 70 do 100 . kupiłem dwa komplety po 80 zł Bosch identiko jak te z Itnercars , a dostawa za kilka dni
Daj linka !

Bronek

Pionier e-mobilności
Bralem w ciemno to co wyżej napisał kaziwich
Tu za ok 100 automat chyba podnósl ceny albo te za mniej sie sprzedały ?
Ja klikałem tam gdzie szybka wysyłka - juz jedzie
https://www.amazon.pl/gp/product/B013VDWXTI/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ale sa i za 164

Last edited: