Samochód odebrałem. Naprawione ładowanie, dobiliśmy do 80% i wszystko prawidłowo.
Mam nadzieję, że nie będzie już takich zaskoczeń![]()
Przecież na wymienioną ładowarkę pokładową masz gwarancję "od nowa".No niestety po przejechaniu kolejnych 15.000 km padła znów ładowarka AC 11kW. Jestem już po wymianie na drugą nową w ramach gwarancjiW serwisie poradzono mi, żebym gdy będzie się kończyć dwuletnia gwarancja dokupił rozszerzenie, na na wszelki wypadek. Lepiej wydać kilkaset złotych niż kilkanaście tysięcy za następną.
Ale na inne rzeczy niePrzecież na wymienioną ładowarkę pokładową masz gwarancję "od nowa".
Co uszkadza te ładowarki w Citroenach? Wada fabryczna czy kuny? U mnie w Leafie pomieszkiwał pod maską szczur, wożę tam dwie choinki zapachowe i szmatkę nasączoną perfumami, pacjent po zmianach wlazł tylko raz - były świeże ślady łapek po wyczyszczeniu komory silnika, zawrócił wcześniej niż zwykle, bo lubił przesiadywać na górze akumulatora rozruchowego i walić tam klocki, a zawrócił patrząc po śladach w połowie drogi. Od długiego czasu spokój. Jakby to była przyczyna zewnętrzna, przy braku gwarancji zawsze możesz posłużyć się AC.No niestety po przejechaniu kolejnych 15.000 km padła znów ładowarka AC 11kW. Jestem już po wymianie na drugą nową w ramach gwarancjiW serwisie poradzono mi, żebym gdy będzie się kończyć dwuletnia gwarancja dokupił rozszerzenie, na na wszelki wypadek. Lepiej wydać kilkaset złotych niż kilkanaście tysięcy za następną.
Słabo to wygląda, właśnie dlatego wykupiłem dodatkową gwarancję na 6 lat,11kW mają jakąś wadę fabryczną. Mi właśnie padła w Opel Corsa-e
Ona ma gwarancji tyle ile auto. Ja już czekam 3 miesiąc na wymianę.Ile jest gwarancji na ładowarkę pokładową AC od nowości ?
Bo włąsnie mi się eC4 nie ładuje AC, DC działa.