Awarie ładowarek pokładowych Citroën, Jeep, Opel i Peugeot

mac19810530

Nowy na Forum
Witam
Mam pytanie gdzie mogę dać do naprawy inwerter z moje e corsy z 2020 w województwie pomorskim bo mam diagnozę ze nie ładuję sie auto właśnie przez uszkodzona ładowarkę wewnętrzną
Pozdrawiam

LPGczyEV

Nowy na Forum
Hej. a gdzie robiłeś diagnostyke i czy robiłeś wycene w ASO? ogólnie bym zaczął od EV repair garage w twojej okolicy lub u Patryka w Radomiu, ale tanio nie będzie niestety. Podziel się co rozeznałeś bo dużo Stellantisów ma ten problem

KrzysztofFly

Moderator
Witam
Mam pytanie gdzie mogę dać do naprawy inwerter z moje e corsy z 2020 w województwie pomorskim bo mam diagnozę ze nie ładuję sie auto właśnie przez uszkodzona ładowarkę wewnętrzną
Pozdrawiam
Niestety ale chyba nie da się naprawić uszkodzonej ładowarki pokładowej (przynajmniej z dotychczasowych opisów, jest raczej nierozbieralna bez dużych uszkodzeń mechanicznych), także raczej tylko wymiana na inny egzemplarz nowy bądź używany.

KrzysztofFly

Moderator
Witam
Więc nie ma szans ich naprawić tylko wymiana na używkę?
Raczej tylko wymiana na inną lub nową.
Czy jest jakaś inna opcja
Proszę o informację
Tutaj możesz poczytać i zobaczyć zdjęcia z sekcji/rozbiórki uszkodzonej ładowarki:
Dziękuję
Jak już będziesz po "wszystkim", to podziel się z nami informacjami jak, gdzie i za ile naprawiłeś swoje auto.