Bagażnik rowerowy na hak - Model Y Juniper

Kszychu

Pionier e-mobilności
Patrz na wagę samego bagażnika, ciężki stalowy bagażnik zmniejsza Ci maksymalną wagę rowerów które możesz na niego załadować.
Ja kupiłem Thule VeloCompact używany na Olx

margielm

Zadomawiam się
Patrz na wagę samego bagażnika, ciężki stalowy bagażnik zmniejsza Ci maksymalną wagę rowerów które możesz na niego załadować.
Ja kupiłem Thule VeloCompact używany na Olx
Sprzęt thule zawsze godny polecenia - niestety marka premium więc dość droga. warto rozejrzeć się za używanym.
Natomiast ja rok temu sprzedałem przyczepkę do roweru/biegania którą intensywnie używałem przez 5 lat o jakieś 25% taniej niż ją kupiłem. Więc czasami warto zainwestować w taki sprzęt.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ja mam Thule Velocompact 926 (na 3 rowery) i bardzo sobie chwalę montaż i użytkowanie. Głównie na wagę zwracałem uwagę, oraz możliwość dostawy 4 roweru. W przypadku 2 pewnie Thule też coś fajnego oferuje.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja mam Thule Velocompact 926 (na 3 rowery) i bardzo sobie chwalę montaż i użytkowanie. Głównie na wagę zwracałem uwagę, oraz możliwość dostawy 4 roweru. W przypadku 2 pewnie Thule też coś fajnego oferuje.
Mam ten sam model i też polecam. Jest wersja na 2 rowery

Empty

Fachowiec
Tylko opcja z wysuwanymi ramionami. Komfort zapinania każdego typu ramy jest nie do przecenienia.

Opcja tania ale dobra: Spinder TX2
Opcja Premium: Thule Epos

nabrU

Moderator
Dodałbym, żeby bagażnik był odchylany do tyłu