BATERIA PO ZIMIE

jakubbb

Nowy na Forum
Cześć wszystkim mam pytanie czy nie spotkał się ktoś z tym, że po zimie w hyundaiu konie 64KWh nie wrócił wam zasięg. Oczywiście wiem o tym że są tryby zimowy i letni dlatego też na zime przełączyłem auto na tryb zimowy i z około 500 km zasięgu auto zmniejszyło mi zasięg do około 400 po czym przyszła wiosna przełączyłem auto na tryb letni naładowałem baterie i zasięg nie wraca na letni wie ktoś co w takiej sytuacji mam zrobić

abes99

Posiadacz elektryka
Jeździć, obserwować :unsure:;)

Cav

Pionier e-mobilności
Cześć wszystkim mam pytanie czy nie spotkał się ktoś z tym, że po zimie w hyundaiu konie 64KWh nie wrócił wam zasięg.
Jaki znowu zasięg?
To co prognozuje samochód, czy ten prawdziwy?

To pierwsze wróci, z czasem.
Ale musi się solidnie ocieplić, zwłaszcza noce.

TomaszLapa

Nowy na Forum
Cześć wszystkim mam pytanie czy nie spotkał się ktoś z tym, że po zimie w hyundaiu konie 64KWh nie wrócił wam zasięg. Oczywiście wiem o tym że są tryby zimowy i letni dlatego też na zime przełączyłem auto na tryb zimowy i z około 500 km zasięgu auto zmniejszyło mi zasięg do około 400 po czym przyszła wiosna przełączyłem auto na tryb letni naładowałem baterie i zasięg nie wraca na letni wie ktoś co w takiej sytuacji mam zrobić
Cześć i jak jest teraz z zasięgiem, wzrósł?

kiszony23

Zadomawiam się
Tryb zimowy wyłączony w opcjach EV?