Be Charge

Kmicin

Zadomawiam się
Kod trzeba podać podczas rejestracji:
View attachment 11995

Pewnie próbujesz wpisać kod później (Add coupon) a tam już nie zadziała.
Możesz użyć mojego 488UXRR jakby chciałoby Ci się jeszcze raz rejestrować ;)
Faktycznie tak zrobiłem niestety, mój błąd. Da się usunąć konto i zarejestrować jescze raz na te same dane? Badz tylko zmieniając email?

klata

Zadomawiam się
Faktycznie tak zrobiłem niestety, mój błąd. Da się usunąć konto i zarejestrować jescze raz na te same dane? Badz tylko zmieniając email?
Powinno się dać zarejestrować na inny adres email. Nie sądzę żeby sprawdzali że inne dane się powtarzają.
Możesz spróbować też wcześniej zmienić swoje dane w koncie (email i telefon) ale pewnie trzeba będzie potwierdzić jakimś kodem który przyjdzie na nowy adres/tel

Jusand

Posiadacz elektryka
Powinno się dać zarejestrować na inny adres email. Nie sądzę żeby sprawdzali że inne dane się powtarzają.
Możesz spróbować też wcześniej zmienić swoje dane w koncie (email i telefon) ale pewnie trzeba będzie potwierdzić jakimś kodem który przyjdzie na nowy adres/tel
Ja jak zakładałem drugi raz, to musiałem mieć inny nr telefonu i mail

Jaceq

Pionier e-mobilności
Jak to wygląda, generalnie w Polsce te stacje działają? Głównie zależy mi na Ionity.
Działają. Ładowałem się na dwóch różnych Ionity oraz jednej stacji Last Mile Solutions. W każdym z przypadków uruchamiałem ładowanie z aplikacji.