Be Charge

Piotr

Posiadacz elektryka
Spokojnie, trzeba poczekać. To są Włosi i oni od piątku mają weekend. Poza tym trzeba wziąć poprawkę, że im się nigdy nie spieszy. Dostali info teraz trzeba czasu aż przemyślą i zareagują

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Masz mapę w aplikacji EQUAY na telefonie.
Ale tam jest cała masa lokalizacji partnerskich, oprócz własnych LMS/Equay. Nie znalazłem w apce możliwości odfiltrowania lokalizacji partherskich.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Hmm. Jakaś niekompletna ta mapa. LMS ma np. stację ładowania w Gliwicach, a na mapie jej nie ma. Ale lepszy rydz, niż nic :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Coś się ruszyło - Ionity zrobiło się zielone na mapie. Akurat będę jutro w trasie to z ciekawości zajadę czy się da uruchomić..

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Coś się ruszyło - Ionity zrobiło się zielone na mapie. Akurat będę jutro w trasie to z ciekawości zajadę czy się da uruchomić..
Ale nadal jest informacja że "charge status not available" co słabo wróży

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ale nadal jest informacja że "charge status not available" co słabo wróży
Hmm ja mam np. na ładowarce Ionity w Nowostawach normalne info o dostępności i nawet teoretycznie mógłbym uruchomić ładowanie. Jutro będę przejeżdżać obok to z ciekawości podjadę i spróbuję czy zadziała.

adianqo

Nowy na Forum
Wow, rzeczywiście. Proszę potwierdzicie informację czy działa. Ja występowałem o Chargeback i myślę że nie tylko ja. W międzyczasie od Ionity dostałem info że jakąś umowę renegocjują. Proszę o informacje czy działa już.