Be Charge

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Pokazało mi się powiadomienie push od BeCharge o nowych pakietach.
Wchodzę w apkę, a tam stare/nowe pakiety od 25 do 500kWh.
Tez tak macie?

Ev3

Pionier e-mobilności
Pokazało mi się powiadomienie push od BeCharge o nowych pakietach.
Wchodzę w apkę, a tam stare/nowe pakiety od 25 do 500kWh.
Tez tak macie?
Ale na wszystko, czy tylko na Włochy?

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Pod koniec października wykupiłem pakiet BeLight50 (50 kWh za 20 EUR). W sobotę ładowałem (kartą Be Charge, bo miałem problem z roaminigiem, i mi apka nie działała) w Niemczech na ładowarkach Arial Plus (na jednej działało, na drugiej nie). Załadowałem w sumie około 15 kWh. Jest już 2 dni po ładowaniu, a w aplikacji nic nie widzę - ani, że coś ładowałem, a BeLight50 pokazuje, że mam nadal dostępne 50 kWh.

Czy dostałem te 15 kWh w prezencie? Czy jeszcze mam czekać, aby apka coś pokazał?

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Wczoraj ładowałem się z BeCharge w Gliwicach, na ładowarce LMS (Centrum Onkologii), i na Słowacji, na ładowarce Lidl-a. Na LMS odpaliłem bez problem z aplikacji BeCharge (kartą BeCharge nie dało rady). Ale nie mogłem zatrzymać :). Musiałem dzwonić do BeCharge (też nie potrafili zatrzymać) i potem do LMS (zrestartowali ładowarkę, aby zwolnić kabel). Na Słowacji działało na kartę bez problem.

W ostatnim tygodniu kilka razy się ładowałem z BeChargne (Niemcy, Polska, Słowacja), ale w apce w historii ładowań widzę tylko moje ostatnie ładowanie na Słowacji. Coś mają pokićkane z systemem.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Tak się zaangażowałem walką z kablem, że mi całkiem z głowy wyszło aby to sprawdzić :). Pierwszy raz miałem przypadek zablokowania kabla.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
"Ich" kabel zablokowany w samochodzie.