p0li
Pionier e-mobilności
ale z frytkami czy z ryzem?No to będzie kolejny powód do "sprzeczki", ja tam wolę psy niż koty![]()
ale z frytkami czy z ryzem?No to będzie kolejny powód do "sprzeczki", ja tam wolę psy niż koty![]()
tylko z makaronem...Ale pomidorowa ?
Ja też team pomidorowa z makaronem 😁tylko z makaronem...
Nalewka lecznicza
3/4 szklanki świeżego ziela tymianku pół litra wódki 3 łyżki miodu lipowego
Rozdrobniony tymianek zalej w słoju wódką i odstaw na dwa tygodnie w ciepłe miejsce. Potem przefiltruj i dodaj miód. Przelej do butelki i odstaw w ciemne miejsce na kolejne dwa tygodnie. Zażywaj w przypadku przeziębień, kaszlu, bólu gardła po 1 łyżeczce od herbaty trzy razy dziennie. Dopisek 3x dziennie ale po szklance, da lepszy efekt
Jak Ty takie rzeczy robisz w tym Kołobrzegu to ja się chyba wybiorę na degustację 😁Pieprzówke, piłem. Tequile z solą też. Krwawą Mary na pomidorach. Nawet słodkie likiery. Piwo, chmielowe wiadomo...
Nawet łyski na myszach
I da sie i tymianrk, więc mogę nie mieć racji, to może być "męska dyskusja" ?
Podrzuć jakieś zdjęcia albo filmy jak z takimi maluszkami (roczek, dwa czy trzy) jeździliście, jestem bardzo ciekawyMusiałbym wspomnienia napisać chybaOgólnie rzecz biorąc, jakoś poszło
Żonę mam nadal tą samą, dzieci się mnie nie wyrzekły. Starsza córka ma prawie 16 i nadal chce z nami jeździć, choć próbujemy ją przekonywać że ze starymi to przecież obciachowo...
![]()