Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?

Bronek

Pionier e-mobilności
O, ku... Do, czego to doszlo. Same Samce Alfa i ze sporu o wyższości Świąt Wielkanocnych nad..., Panowie przeszli do kuchni jak niejaki spec od korniszona miekkiego Amaro.
Z, tym tymiankiem to przegięcie. To jak kolor Ecru? Rozumiem pieprz, sól , ocet i cukier... No może jeszcze drożdże, chmiel i jęczmień.? .. Ale żeby o tymianku faceci gadali?
:)

Bronek

Pionier e-mobilności
Pieprzówke, piłem. Tequile z solą też. Krwawą Mary na pomidorach. Nawet słodkie likiery. Piwo, chmielowe wiadomo...
Nawet łyski na myszach
I da sie i tymianrk, więc mogę nie mieć racji, to może być "męska dyskusja" ?
Nalewka lecznicza

3/4 szklanki świeżego ziela tymianku pół litra wódki 3 łyżki miodu lipowego

Rozdrobniony tymianek zalej w słoju wódką i odstaw na dwa tygodnie w ciepłe miejsce. Potem przefiltruj i dodaj miód. Przelej do butelki i odstaw w ciemne miejsce na kolejne dwa tygodnie. Zażywaj w przypadku przeziębień, kaszlu, bólu gardła po 1 łyżeczce od herbaty trzy razy dziennie. Dopisek 3x dziennie ale po szklance, da lepszy efekt

ypl

Pionier e-mobilności
Pieprzówke, piłem. Tequile z solą też. Krwawą Mary na pomidorach. Nawet słodkie likiery. Piwo, chmielowe wiadomo...
Nawet łyski na myszach
I da sie i tymianrk, więc mogę nie mieć racji, to może być "męska dyskusja" ?
Jak Ty takie rzeczy robisz w tym Kołobrzegu to ja się chyba wybiorę na degustację 😁

ypl

Pionier e-mobilności
Musiałbym wspomnienia napisać chyba :) Ogólnie rzecz biorąc, jakoś poszło :) Żonę mam nadal tą samą, dzieci się mnie nie wyrzekły. Starsza córka ma prawie 16 i nadal chce z nami jeździć, choć próbujemy ją przekonywać że ze starymi to przecież obciachowo... ;)
Podrzuć jakieś zdjęcia albo filmy jak z takimi maluszkami (roczek, dwa czy trzy) jeździliście, jestem bardzo ciekawy ;)