Trochę się mijasz z prawdą - albo nie oglądasz tv. W TVN Turbo materiałów z udziałem Klubu przez ostatni rok było co najmniej z kilkadziesiąt i ZA KAŻDYM RAZEM było powtarzane jak mantra, że "to największy klub w Polsce zrzeszających właścicieli wszystkich aut elektrycznych". W związku z tym pisanie, że oni "aż tak się nie reklamowali", to bzdura, nieprawda, niewiedza i arogancja. Wiele firm zapłaciłoby za taką możliwość bezpłatnej reklamy - zamiast płacić pełne stawki.
I skąd pewność, że to jednak ty wiesz najlepiej, skoro nawet nie wiesz, co ja robię w życiu - a może mam większe, lepsze i dłuższe doświadczenie? A może nie....? A może jestem kosmitą?
A tak - oczywiście: zapewne "wiesz lepiej".
P.S. Takich klientów, którzy opowiadają takie farmazony to ja sobie bardzo cenię, bo odpowiednio do nich podchodząc można ich jednocześnie i golić +50% stawki normalnych klientów i jeszcze są szczęśliwi, że "dostali zniżkę". I bardzo zadowoleni. Ze swojej niewiedzy - no ale o tym już nie wiedzą i nie chcą wiedzieć. Albowiem "wiedzą lepiej".

I skąd pewność, że to jednak ty wiesz najlepiej, skoro nawet nie wiesz, co ja robię w życiu - a może mam większe, lepsze i dłuższe doświadczenie? A może nie....? A może jestem kosmitą?
A tak - oczywiście: zapewne "wiesz lepiej".
P.S. Takich klientów, którzy opowiadają takie farmazony to ja sobie bardzo cenię, bo odpowiednio do nich podchodząc można ich jednocześnie i golić +50% stawki normalnych klientów i jeszcze są szczęśliwi, że "dostali zniżkę". I bardzo zadowoleni. Ze swojej niewiedzy - no ale o tym już nie wiedzą i nie chcą wiedzieć. Albowiem "wiedzą lepiej".