Benefity EV Klub Polska

Hermes

Posiadacz elektryka
Trochę się mijasz z prawdą - albo nie oglądasz tv. W TVN Turbo materiałów z udziałem Klubu przez ostatni rok było co najmniej z kilkadziesiąt i ZA KAŻDYM RAZEM było powtarzane jak mantra, że "to największy klub w Polsce zrzeszających właścicieli wszystkich aut elektrycznych". W związku z tym pisanie, że oni "aż tak się nie reklamowali", to bzdura, nieprawda, niewiedza i arogancja. Wiele firm zapłaciłoby za taką możliwość bezpłatnej reklamy - zamiast płacić pełne stawki.
I skąd pewność, że to jednak ty wiesz najlepiej, skoro nawet nie wiesz, co ja robię w życiu - a może mam większe, lepsze i dłuższe doświadczenie? A może nie....? A może jestem kosmitą?
A tak - oczywiście: zapewne "wiesz lepiej". :D

P.S. Takich klientów, którzy opowiadają takie farmazony to ja sobie bardzo cenię, bo odpowiednio do nich podchodząc można ich jednocześnie i golić +50% stawki normalnych klientów i jeszcze są szczęśliwi, że "dostali zniżkę". I bardzo zadowoleni. Ze swojej niewiedzy - no ale o tym już nie wiedzą i nie chcą wiedzieć. Albowiem "wiedzą lepiej". :D :D :D

krzyss

Pionier e-mobilności
wg mnie ta oferta premium miała za zadanie przetestować ile ludzi jest w stanie zgodzić się na taką płatną ofertę.
możliwe że dostawcy benefitow chcieli ograniczyć ilość kuponów rabatowych i to była metoda.
jeśli z tego mieliby 100tys to wg mnie kosztów obsługi aplikacji i rozmów ze sponsorami kodów rabatowych by nie pokryło.
Ja mysle ze to nie oni o tym decyduja. Elocity sie wycofalo chyba po ilosci reklamacji i ostrych reakcji na niepoprawnie wyliczane benefity.
Na kuponach GW sporo osob robilo czyste przekrety posiadajac kilka kont. Wtedy GW nie zarabia na reklamie a zeyczajnie traci.
Kiedys GW za czlonkostwo dawalo rabat od faktury, to mi tez sie oplacilo.

krzyss

Pionier e-mobilności
Trochę się mijasz z prawdą - albo nie oglądasz tv. W TVN Turbo materiałów z udziałem Klubu przez ostatni rok było co najmniej z kilkadziesiąt i ZA KAŻDYM RAZEM było powtarzane jak mantra, że "to największy klub w Polsce zrzeszających właścicieli wszystkich aut elektrycznych". W związku z tym pisanie, że oni "aż tak się nie reklamowali", to bzdura, nieprawda, niewiedza i arogancja. Wiele firm zapłaciłoby za taką możliwość bezpłatnej reklamy - zamiast płacić pełne stawki.
I skąd pewność, że to jednak ty wiesz najlepiej, skoro nawet nie wiesz, co ja robię w życiu - a może mam większe, lepsze i dłuższe doświadczenie? A może nie....? A może jestem kosmitą?
A tak - oczywiście: zapewne "wiesz lepiej". :D

P.S. Takich klientów, którzy opowiadają takie farmazony to ja sobie bardzo cenię, bo odpowiednio do nich podchodząc można ich jednocześnie i golić +50% stawki normalnych klientów i jeszcze są szczęśliwi, że "dostali zniżkę". I bardzo zadowoleni. Ze swojej niewiedzy - no ale o tym już nie wiedzą i nie chcą wiedzieć. Albowiem "wiedzą lepiej". :D :D :D
Nie mijam sie z prawda i nie ogladam TV.
Zapisanie sie do klubu to nie jest oplacenie skladki… nie dogadamy sie bo starasz sie mnie atakowac, a ja nie bede sie bronil.
Pisz sobie co Ci wygodnie i tyle. Klub Cie oszukal i siedza teraz na Bahamach i okladaja sie dolarami 😁

Hermes

Posiadacz elektryka
@krzyss Dlatego piszę, że wiem, że nie oglądasz tv. :D Ktoś kto nie ogląda tv nie powinien twierdzić, że "ktoś się nie reklamował specjalnie" - bo... zwyczajnie NIE WIE, czy się ktoś reklamował czy nie. To po co piszesz, że wiesz, skoro widzisz, że nie wiesz? :D
A naczelna zasada - o której być może zapomniałeś - brzmi: nie atakuj, bo kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie ;)
@andrzejkla - piszę tylko o tych płatnych członkach, że ich jest dużo. Błędnie założyłeś, że piszę o wszystkich - zresztą: bycie w klubie bez benefitów i składki do niedawna było bez sensu. Bo nic nie płaciłeś, ale zasadniczo korzyści też zbytnio nie miałeś.
Natomiast od nowego roku różnica jest największa taka, że albo płacisz albo nie - ale to większej różnicy w korzyściach nie generuje.

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Dostep do tv turbo ma w Polsce 10% obywateli ? A oglada 5% ? Ja ogladam programy tvn turbo przez playera za ktorego place, nie widzialem tam reklam ev klubu.
Samochodow elekteycznych jest 100k ?
Tych zainteresowanych czlonkostwem jak bedzie 10% to pewnie wszystko, oplacajacych skladki za dodatkowe benefity 2-3%?
Ja nie atakuje, ja zwyczajnie uwazam ze przeceniasz ludzi i ich chec placenia 100zl za skladke w jakims evklubie… placili Ci ktorzy widzieli w tym biznes.

andrzejkla

Zadomawiam się
News z EvKlub z 29.05.2023

Mowa jest o 5 tysiącach członków. Wtedy jeszcze chyba nie było premium.

Attachments

• Screenshot_2025-01-11-22-24-40-172_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-11-22-24-40-172_com.android.chrome.jpg
    972,8 KB · Liczba wyświetleń: 5

dixiluk

Fachowiec
Po pierwsze nie dostałeś bo wydaje mi się ze jednak abonament 3 x 30 zapłaciłeś za GW

poza tym nie wiem jak ci wyszło w 2 miesiące 80 kWh ? Skoro w GW „dawali” 25 kWh za 30 zł miesiecznie
Jak to u mnie wyglądało, (razy dwa)
- początek miesiąca, brak kupionego pakietu na GW, biorę 15kW gratis dla konta darmowego (jak ktoś ma na stałe pakiet zawsze mógł założyć inne konto)
- koniec miesiąca, kupuję pakiet, opłata kosztuje proporcjonalnie do końca miesiąca, czyli jak bym kupił ostatniego dnia miesiąca to bym 1zl zapłacił. Biorę kolejny gratis, 25kW dla osób posiadających pakiet
- do końca miesiąca anuluje subskrypcję by pakiet się nie odmówił.

STMS

Pionier e-mobilności
Jak to u mnie wyglądało, (razy dwa)
- początek miesiąca, brak kupionego pakietu na GW, biorę 15kW gratis dla konta darmowego (jak ktoś ma na stałe pakiet zawsze mógł założyć inne konto)
- koniec miesiąca, kupuję pakiet, opłata kosztuje proporcjonalnie do końca miesiąca, czyli jak bym kupił ostatniego dnia miesiąca to bym 1zl zapłacił. Biorę kolejny gratis, 25kW dla osób posiadających pakiet
- do końca miesiąca anuluje subskrypcję by pakiet się nie odmówił.

czyli należy "podziękować" takim Januszom jak Ty bo właśnie przez Was GW się zablokował bo to żadna promocja dla nich nie była tylko Januszowanie, wykorzystanie a oni dokładali do biznesu ... 100% ich rozumiem

Hermes

Posiadacz elektryka
Ale zaraz - dla konta DARMOWEGO też były te 15 kWh miesięcznie? :-o
Kody z EV Klub Polska były dostępne również bez składki? Myślałem, że tylko dla opłacających składki...??
Jeśli tak, to ja i inni opłacający składki są po prostu frajer.mi, a właśnie dzięki tej drugiej grupie osób benefitów nie ma - bo jeśli tak, to można było w nieskończoność ładować... :(
I jeśli tak faktycznie było, to IMHO - niezależnie od postępowań moralnych - zawalił EV Klub Polska, że ten benefit był dostępny dla wszystkich: z tego samego powodu nie ma dopłat do aut używanych EV, bo wiadomo, że na Umowę KP 9 na 10 osób by kombinowała.
Ktoś to może potwierdzić?