Benefity EV Klub Polska

Ev3

Pionier e-mobilności
Jest 10 zł na polenergię ;)
Tylko że polenergia jest zbyt daleko, żeby w ogóle rozważać jej użycie.
Może w Warszawie, ale chyba nigdzie indziej to się nie zepnie.

Ani razu z niej nie skorzystałem, koszt dojazdu byłby większy, niż te 10 zł.

umcus

Pionier e-mobilności
Tylko że polenergia jest zbyt daleko, żeby w ogóle rozważać jej użycie.
Może w Warszawie, ale chyba nigdzie indziej to się nie zepnie.

Ani razu z niej nie skorzystałem, koszt dojazdu byłby większy, niż te 10 zł.
No tak, wiadomo, GreenWay był dużo lepszym rozwiązaniem. Ja Polenergię będę miał po drodze jak będę wracał z Ząbek, to przy okazji przetestuję.

Hermes

Posiadacz elektryka
Polenergia ma tak samo błędnie rozliczane te kupony jak Elocity - jak ktoś chce się w to bawić, to jego sprawa. ;)
Co do ceny - jak to mówią: nawet 1 zł wydane, jeśli nic z tego nie ma, jest pieniądzem wyrzuconym w błoto.
A dosłownie NIC z tego nie ma.
I jakby ostatnio mniej relacji z wyjazdów szefostwa - pewnie bez związku, ale jak Klub zaczął zbierać składki, to były m.in. relacje z Chin. Brakuje wam tego? ;)

mako

Zadomawiam się
Widzę że nie tylko ja mam wątpliwości czy przedłużać subskrypcję. W teorii letnie przejazdy autostradą pokryłyby koszty abonamentu, ale mając na uwadze to, że co roku ten benefit wygląda gorzej, spodziewam się że w 2025 może go nie być. Chyba więc anuluję.

Hermes

Posiadacz elektryka
Raczej bym na to nie liczył - te przejazdy autostradą, to pula jest ograniczona ogólnie plus 1 auto/konto bodaj tylko 1x tam i z powrotem. Kicha.
Polenergia zniknęła równie szybko, co się pojawiła - tylko w marcu była.
Zastanawia niejako fakt całkowitego braku benefitów (tych sensownych) w rocznicę ustanowienia płatności/Premium - czyli właśnie w kwietniu. Oznacza to że zdaje się - co widać od końca 2024 roku - klub się.... zwija. Kwitnie tylko pozorowanie działań - od wielu m-cy ponoć "rozmowy trwają" i "niedługo będą nowe benefity". I co? I nic. W zasadzie nawet gorzej niż nic, bo nie tylko nowych nie ma, ale też stare znikają jak: GreenWay, Elocity, Polenergia itd.
Nie ma sensu nawet tych 49 zł/rok płacić, a o 99 zł to już nie wspominając. Za co...?

Makus

Pionier e-mobilności
Autostrada do elektromobilności - moje krótkie podsumowanie:
W zeszłym roku, zgłosiłem się do programu dość późno, bo pod koniec sierpnia. No ale program miał być ważny do grudnia więc myślałem, że skorzystam. Teoretycznie dodali moje auto, ale jednak nie dodali, nie działało coś dodanie go do programu i ostatecznie pomimo bezpośredniego kontaktu z supportem problemu nie rozwiązali.
W tym roku, ankietę wypełniłem już prawie miesiąc temu - i wciąż mam komunikat, że w ciągu kilku dni przejrzą ankietę i przyznają darmowy przejazd. Ciekawe czy wyrobią się przed końcem wakacji.
Oj, przedłużenia członkostwa jeśli nic się nie zmieni nie planuję.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Ja też nie przedłużyłem.

andrzejkla

Zadomawiam się
Ja też nie przedłużyłem.
Ja też nie mam na kolejny rok subskrypcji.

A z autostradą do mobilności miałem jakieś drobne problemy po zgłoszeniu. Ale to trochę ze względu na forma płatności było chyba.
Ale podczas jazdy kasę pobrało i po godzinie już był zwrot.

Więc do biznesu nie dołożyłem bo i jeszcze jakiś Greenway wykorzystałem.
A teraz to nie warte jest niczego.