JareG
Pionier e-mobilności
No no.. szacun, z tym pucowaniem środka toś mnie przebił 🤣 (b. często ludzie podchodzą do auta jak do jakiejś relikwi czy co..)(...)
Z 8x umyłem auto plus raz w środku.
Pozdrawiam
No no.. szacun, z tym pucowaniem środka toś mnie przebił 🤣 (b. często ludzie podchodzą do auta jak do jakiejś relikwi czy co..)(...)
Z 8x umyłem auto plus raz w środku.
Nie... No....Zakładamy kapcie do jazdy. To się nie brudzi.No no.. szacun, z tym pucowaniem środka toś mnie przebił 🤣 (b. często ludzie podchodzą do auta jak do jakiejś relikwi czy co..)
Pozdrawiam
jak cie to pocieszy to w .de wcale nie jest lepiej - jest chyba 5-8 aktywnych użytkownikówMoże gdyby istniała społeczność eC4, to poczytałbyś o niedomaganiach tam ale przy 20 samochodach w PL będzie ciężko![]()
To samo Leafie. Nuda, nuda nuda.. Dlatego kupilem Teslę w ktorej niedawno jadąc, napisałem 3 sms, odszukalem maila z kodem zamówienia z IKEi napisałem kolejnego maila do synowej, przesyłając kilka zdjęć wybranych na bieżąco i edytowanych, aby w końcu zdziwiony spojrzeć wokoło, bo samochod zwolnił ze 125 km/h do ok 110. Gdyż chciał wyprzedzić a jqk nie mialem czasu tego potwierdzić.jak cie to pocieszy to w .de wcale nie jest lepiej - jest chyba 5-8 aktywnych użytkowników
z drugiej strony nie za bardzo jest o czym pisać, auto działa, nic nie odpada, nic nie dymi, jeździ jak jeździ i tyle
3 najbardziej aktywne wątki to:
- zamówiłem, czekam, jeszcze ie dostałem
- jakie opony na zimę
- które dywaniki gumowe
Ten gosc tez jechal na autopilocie, gdyby w pore nie zareagowal mieli bysmy kolejny szum medialny ze tesla jednak nie wszystko widziTo samo Leafie. Nuda, nuda nuda.. Dlatego kupilem Teslę w ktorej niedawno jadąc, napisałem 3 sms, odszukalem maila z kodem zamówienia z IKEi napisałem kolejnego maila do synowej, przesyłając kilka zdjęć wybranych na bieżąco i edytowanych, aby w końcu zdziwiony spojrzeć wokoło, bo samochod zwolnił ze 125 km/h do ok 110. Gdyż chciał wyprzedzić a jqk nie mialem czasu tego potwierdzić.
W Usa bym tej niedogodnosci nie miał
Już ch6ba pisalem że jestem idiota?