Błąd ładowania w czasie jazdy.

JareG

Pionier e-mobilności
(...)
Z 8x umyłem auto plus raz w środku.
No no.. szacun, z tym pucowaniem środka toś mnie przebił 🤣 (b. często ludzie podchodzą do auta jak do jakiejś relikwi czy co..)

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
No no.. szacun, z tym pucowaniem środka toś mnie przebił 🤣 (b. często ludzie podchodzą do auta jak do jakiejś relikwi czy co..)

Pozdrawiam
Nie... No....Zakładamy kapcie do jazdy. To się nie brudzi.

Ale to się miało zmienić, bo szarpnąłem się na odkurzacz z Lidla za około chyba siedem dych aż. :).
Niestety ma za sztywną rurkę (czego mu zazdraszczam) i czar odkurzania prysł i slobo ciągnie (no coments) .
Mam? ..liczę...z siedem odkurzaczy i tylko jeden mi się podoba, bo jest jak Tesla, sterowany smartfonem

slaveq

Pionier e-mobilności
Z tym mocnym walnięciem w gniazdo to spróbuję jak wywali błąd. Jak ja lubię to forum, gdzie indziej w aucie za tyle kasy mógłbym usłyszeć o piłowaniu kątówka lampy albo waleniu pięścią w gniazdo ładowania :).

p0li

Pionier e-mobilności
gdyby nie te niedomagania tesli to nie byłoby 80% postów na tym forum,

a tak to poranna kawusia, przeglad aktualnej poczty i potem forum żeby poczytać na co dziś narzekają koledzy z teslami :D

Last edited:

Michal

Moderator
Może gdyby istniała społeczność eC4, to poczytałbyś o niedomaganiach tam ale przy 20 samochodach w PL będzie ciężko ;)

p0li

Pionier e-mobilności
Może gdyby istniała społeczność eC4, to poczytałbyś o niedomaganiach tam ale przy 20 samochodach w PL będzie ciężko ;)
jak cie to pocieszy to w .de wcale nie jest lepiej - jest chyba 5-8 aktywnych użytkowników
z drugiej strony nie za bardzo jest o czym pisać, auto działa, nic nie odpada, nic nie dymi, jeździ jak jeździ i tyle :)

3 najbardziej aktywne wątki to:
- zamówiłem, czekam, jeszcze ie dostałem
- jakie opony na zimę
- które dywaniki gumowe

Michal

Moderator
Nie dymi, tylko bucha parą - bo to parowóz jest ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
jak cie to pocieszy to w .de wcale nie jest lepiej - jest chyba 5-8 aktywnych użytkowników
z drugiej strony nie za bardzo jest o czym pisać, auto działa, nic nie odpada, nic nie dymi, jeździ jak jeździ i tyle :)

3 najbardziej aktywne wątki to:
- zamówiłem, czekam, jeszcze ie dostałem
- jakie opony na zimę
- które dywaniki gumowe
To samo Leafie. Nuda, nuda nuda.. Dlatego kupilem Teslę w ktorej niedawno jadąc, napisałem 3 sms, odszukalem maila z kodem zamówienia z IKEi napisałem kolejnego maila do synowej, przesyłając kilka zdjęć wybranych na bieżąco i edytowanych, aby w końcu zdziwiony spojrzeć wokoło, bo samochod zwolnił ze 125 km/h do ok 110. Gdyż chciał wyprzedzić a jqk nie mialem czasu tego potwierdzić.
W Usa bym tej niedogodnosci nie miał :)

Już ch6ba pisalem że jestem idiota?

krzyss

Pionier e-mobilności
To samo Leafie. Nuda, nuda nuda.. Dlatego kupilem Teslę w ktorej niedawno jadąc, napisałem 3 sms, odszukalem maila z kodem zamówienia z IKEi napisałem kolejnego maila do synowej, przesyłając kilka zdjęć wybranych na bieżąco i edytowanych, aby w końcu zdziwiony spojrzeć wokoło, bo samochod zwolnił ze 125 km/h do ok 110. Gdyż chciał wyprzedzić a jqk nie mialem czasu tego potwierdzić.
W Usa bym tej niedogodnosci nie miał :)

Już ch6ba pisalem że jestem idiota?
Ten gosc tez jechal na autopilocie, gdyby w pore nie zareagowal mieli bysmy kolejny szum medialny ze tesla jednak nie wszystko widzi :)

PS. lubie odpisywac na SMS na autopilocie :p

Bronek

Pionier e-mobilności
I to sie zgadza. Np Tesla nie widzi znaków (przynajmnie niektórych) i dlugo mi nie zjeżdżała w techniczny zjazd z S6 (tymczasowy/końciwy) ale od jakiegoś czasu już zwalnia i to robi. Uczy się ? Czy ma nowe dane?
Tylko te filmiki moga nie pokazywać wszystkiego. Nie są nowe i nie wiadamo co kierowcy nawywijali w srodku.