Michal

Moderator
Ale gościa dotknęło: dziś dopiero znalazłem. Jak tak możecie "anonimki z excelami" ?
"Redaktor naczelny" co nie umie w technologię, to go dotknęło... Jak stawał na ładowanie przy 40% baterii, to długo ladował i często musiał stawać ale teraz to sekta EV i wina warunków.
Podkreślę po raz kolejny - robiłem tę trasę już chyba 20 razy. Do tego jej dłuższą wersję z większym zużyciem, bo jadąc A1 i tylko raz ładowałem się 2 razy. Jeździłem w śniegu, deszczu, mrozie, ... Nie ma znaczenia jak się nie panikuje i myśli.

Bronek

Pionier e-mobilności
"Redaktor naczelny" co nie umie w technologię, to go dotknęło... Jak stawał na ładowanie przy 40% baterii, to długo ladował i często musiał stawać ale teraz to sekta EV i wina warunków.
Podkreślę po raz kolejny - robiłem tę trasę już chyba 20 razy. Do tego jej dłuższą wersję z większym zużyciem, bo jadąc A1 i tylko raz ładowałem się 2 razy. Jeździłem w śniegu, deszczu, mrozie, ... Nie ma znaczenia jak się nie panikuje i myśli.
Z mojego pkt widzenia to to wszystko to tzw "warszawka" czyli "usta Ibisza" :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Z mojego pkt widzenia to to wszystko to tzw "warszawka" czyli "usta Ibisza" :)
Khem khem… prosze bez uogolnien typu „warszawka”
Najwiecej zlego robia warszawiacy co tu juz sa od roku !

Bronek

Pionier e-mobilności
Khem khem… prosze bez uogolnien typu „warszawka”
Najwiecej zlego robia warszawiacy co tu juz sa od roku !
Jak nie golisz nóg , to masz u mnie dyspensę

p0li

Pionier e-mobilności
A w miejscu silnika i skrzyni się nie da doda
no nie za bardzo - musi gdzies dosc spora ladowarka wejsc, inverter do silnika itp
Wypełnienie komory silnika i przestrzeni zajmowanej przez wielką skrzynię biegów oraz zabudowanie przestrzeni pod podłogą (bez baku i koła dojazdowego sobie wtedy poradzę) nie dało by moich wymarzonych 100+kWh?
Jakbys do kabiny pod tylna lawke wrzucil ze 2 moduly to by moze i zagralo - u nas warunkiem bylo posiadanie plaskiej podlogi

Michal

Moderator
Troche na jajkach podcinam wlosy… ale mam nadzieje ze to sie nie liczy ;)
Zależy jak nisko wiszą Ci jajka i czy można je już traktować jako nogi :ROFLMAO:

Najnowsze dyskusje