Massacre448
Nowy na Forum
Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?
Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?
Ja tylko przypomnę, żeby na chłodno odebrać auto, dokładnie obejrzeć z każdej strony i zgłosić na miejscu wszystkie uwagi. Znajdziesz dużo informacji na ten temat na forum.Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?
Ale chyba na to masz 24h nawet jak już odbierzeszJa tylko przypomnę, żeby na chłodno odebrać auto, dokładnie obejrzeć z każdej strony i zgłosić na miejscu wszystkie uwagi. Znajdziesz dużo informacji na ten temat na forum.
Samochody są dostarczane do salonu na lawetach, teraz gradobicia, kamienie na drogach, błędy ludzkie - warto sprawdzać.
Tak tutaj się nic nie zmieniło, ale jak nie ma "napiętego grafiku" wydawania to poprawiają usterki od ręki, nie trzeba umawiać się na serwis w późniejszym terminie.Ale chyba na to masz 24h nawet jak już odbierzesz
Cały odbiór to 10 minut, nic nie sprawdzałem.Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?
U mnie powiedzieli, żeby dokładnie obejrzeć przód auta i szybę, bo później mogą być problemy, żeby cokolwiek zaakceptowali po trasie do domu - reszta bez problemu "24h" przez aplikację.Można zgłosić uwagi zarówno przy odbiorze jak i przez aplikacje do 24h, jedno nie wyklucza drugiego![]()