Jozin von Bazin
Posiadacz elektryka
Kolejny SUV, ja p….👎
Oni to projektują dla siebie?
Renault 5 biorąc z finansowaniem dają rabat ok. 10% (120tys zł -> 108tys zł). W mojej opinie to już cena konkurencyjna do instera (100tys zł + pompa), do BYD też podobnie.Oni to projektują dla siebie?
Kto im to kupi w takich cenach?
Kto im to kupi w takich cenach?
Ale to w najtańszej wersji.Renault 5 biorąc z finansowaniem dają rabat ok. 10% (120tys zł -> 108tys zł).
OD 117.W mojej opinie to już cena konkurencyjna do instera (100tys zł + pompa), do BYD też podobnie.
Czyli optymistycznie zakładam że Renault 4 będzie można kupić za około 117tys zł.
Nowa Kona (obecny model)?Renault 4 52kwh za 140tys zł i Hyundai Kona 48kwh za 138tys zł wydaje się rozsądna konkurencją.
No właśnie do tego piję, to te sensowne wersje powinny byc WYRAŹNIE tańsze niż w/w.Generalnie patrząc na ceny to moim zdaniem warto brać tylko najtańsze konfiguracje. Bo zaraz wejdziemy w segment Skody Elroq, Hyundaia Ioniqa 5.
Tak, na polskim forum to jedyna istotna optyka.Zapomniałem, że polska optyka to cały świat![]()
Tak, na polskim forum to jedyna istotna optyka.
Widzimisie emigrantów nie mają znaczenia.
BTW: gdzie to jest tak wycenione, że w dobrej wersji kosztuje np. połowę cenę Tesli?
Wyposażeniowo to samo?U mnie nie oferują wersji 40kWh, a najtańsza Renówka 4 z baterią 52kWh to 26 995 czyli 135 700, a nie 142 900 jak w PL.
A o ile zakład, że nie?Tak więc sprzedaż w PL będzie marna, a gdzie indziej pewnie lepsza. Więc 'kupią im to' Francuzi, Brytyjczycy, pewnie Niemcy czy Duńczycy
Może być, gdzie kosztuje 1/10 EQS?A czemu nie porównać do Merca EQS,
Wyposażeniowo to samo?