Dostawy Y Juniper - 2025

wxwx78

Zadomawiam się
Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?

wszystko na miejscu. Byleś blachy miał z sobą lub wcześniej były dostarczona do salonu

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Wsm mam pytanie xd nie odbierałem nigdy nowego auta, musze cos dokupić żeby zamontować tablice czy będzie wszystko na miejscu ?
Ja tylko przypomnę, żeby na chłodno odebrać auto, dokładnie obejrzeć z każdej strony i zgłosić na miejscu wszystkie uwagi. Znajdziesz dużo informacji na ten temat na forum.

Samochody są dostarczane do salonu na lawetach, teraz gradobicia, kamienie na drogach, błędy ludzkie - warto sprawdzać.

Dowód osobisty i 2 szt. tablic rejestracyjnych, dostaniesz auto gotowe do drogi.

churro

Zadomawiam się
Ja tylko przypomnę, żeby na chłodno odebrać auto, dokładnie obejrzeć z każdej strony i zgłosić na miejscu wszystkie uwagi. Znajdziesz dużo informacji na ten temat na forum.

Samochody są dostarczane do salonu na lawetach, teraz gradobicia, kamienie na drogach, błędy ludzkie - warto sprawdzać.
Ale chyba na to masz 24h nawet jak już odbierzesz

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ale chyba na to masz 24h nawet jak już odbierzesz
Tak tutaj się nic nie zmieniło, ale jak nie ma "napiętego grafiku" wydawania to poprawiają usterki od ręki, nie trzeba umawiać się na serwis w późniejszym terminie.

Można zgłosić uwagi zarówno przy odbiorze jak i przez aplikacje do 24h, jedno nie wyklucza drugiego :)

Anton

Fachowiec
Cały odbiór to 10 minut, nic nie sprawdzałem.
Jedyne co to minuta poświęcona na lakier.
Zapomniałem szczelinomierza hehe!. :ROFLMAO:
Bym zapomniał, 15 min zeszło na zabawie tabletem i oswojeniu się z nowym autem.
Warto posiedzieć chwilę, bo emocje są zawsze przy nowym aucie.

Nawet nie korzystałem z tych 24 godzin, na reklamacje. Nie chciało mi się szukać dziury w całym.
Nauczony doświadczeniem, czyli wizytami w serwisach to wolę aby nie grzebali przy drobnych niedoskonałościach. Bo po poprawkach zawsze coś się dziej w perspektywie czasu. :unsure:
Trzymam kciuki, aby wszystko było OK. (y)(y)(y)
PS. miałem zatankowane auto na 100%, miłe to było.

macieeq

Fachowiec
Można zgłosić uwagi zarówno przy odbiorze jak i przez aplikacje do 24h, jedno nie wyklucza drugiego :)
U mnie powiedzieli, żeby dokładnie obejrzeć przód auta i szybę, bo później mogą być problemy, żeby cokolwiek zaakceptowali po trasie do domu - reszta bez problemu "24h" przez aplikację.