Bosch wycofuje się z projektu autonomicznej jazdy

Michal

Moderator
Ja dorzucę jeszcze ograniczenia w rozmnażaniu dla imbecyli. Niestety dobór naturalny leży i kwiczy, więc może z tym też coś trzeba zrobić ustawą obywatelską!

luki

Pionier e-mobilności
Jechałem kiedyś windą w Petronas Towers, wiesz ile to jest ponad 90 małych przycisków na panelu sterowania jak wszystkie wyglądają tak samo??? Bez takiego windziarza zlokalizowanie odpowiedniego trochę czasu by zajęło.
Daaawno nie byłem, ale zapraszam do PKiN w Warszawie i wjazd na 30 piętro :)

pmlody

Pionier e-mobilności
I bardzo dobrze. Zacznie się od jazdy autonomicznej, a skończy na zakazie samodzielnego prowadzenia przez człowieka. Naprawdę takiego świata chcemy?
Patrząc na fantazję naszych rodaków za kierownicą, to tak. Zdecydowanie tak i to jak najszybciej.

Belkot

Posiadacz elektryka
Idea, żeby wszystko, czego potrzebujesz w mieście, było w zasięgu 15 minut od swojego lokum jest świetna.

Czyż ludzie, szukając nowego lokum, nie ekscytują się bliskością przedszkoli, szkół, sklepów czy placów zabaw?
W założeniu wygląda swietnie ale moze za tym kryć sie wieksza idea której teraz jak i wieksząść nie widzi. Np skoro masz wszystko w okolicy 15 minut to auto ci nie potrzebne. Wystarczy komunikacja miejska lub rower. Potem okaze sie ze nie masz czym jechac zobaczyc morze czy góry o wycieczce za granice nie wspomne. Jak zaczniesz sie burzyc ze chcesz wyjechac z tego miasta i cos zobaczyc to cie szybko sprowadzą na ziemie.

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
W założeniu wygląda swietnie ale moze za tym kryć sie wieksza idea której teraz jak i wieksząść nie widzi. Np skoro masz wszystko w okolicy 15 minut to auto ci nie potrzebne. Wystarczy komunikacja miejska lub rower. Potem okaze sie ze nie masz czym jechac zobaczyc morze czy góry o wycieczce za granice nie wspomne. Jak zaczniesz sie burzyc ze chcesz wyjechac z tego miasta i cos zobaczyc to cie szybko sprowadzą na ziemie.
A na koniec, na zaproszenie grupy Bildenberg wylądują jaszczury z Nibiru i zrobią ze wszystkim porządek...

Belkot

Posiadacz elektryka
Widze same omnibusy tutaj przekonani o swojej nieomylnosci. Tymczasem wlasnie Covid pokazal ze od teori spiskowej do prawdy dzieli kilka miesiecy.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Widze same omnibusy tutaj przekonani o swojej nieomylnosci. Tymczasem wlasnie Covid pokazal ze od teori spiskowej do prawdy dzieli kilka miesiecy.
Ufam nauce bardziej niż fantastom od teorii spiskowych, a duży dystans do rzeczywistości pozwala mi jakoś przetrwać np. przy tak złych rządach jak ostatnie 8 lat.

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Możesz rozwinąć temat? Przy okazji wytłumaczysz mi na co zmarł mój wujek (po trzech dniach okropnej męczarni duszący się i walczący o każdy oddech), i dwóch moich kolegów. Proszę.