BP Charge, nie wiem czy wiecie, ale ładuje za 1,05 zł, AKTUALIZACJA przeczytaj dokładnie wszystkie posty. To ściema, skasują na końcu 3 razy tyle.

krzyss

Pionier e-mobilności
Odświeżam temat
2-3 tygodnie temu zgłosiłem się do nich (https://www.bp.com/pl_pl/poland/hom...t/karty-flotowe/karta-bp-fuel-and-charge.html) . Po tygodniu 1szy telefon, 1.5 tygodnia później email i 3 dni później temat załatwiony - dziś podpisałem umowę. Depozyt 500 zł w moim wypadku (JDG). Ceny zobaczę jak dostanę kartę (do 10 dni), ale wg maili to:

Greenway Wawa Al. Jerozolimskie Makro: 1.6 PLN (nie wiem czy netto czy brutto)
Poznań, Krańcowa 40/42 : 1 PLN, nazwy stacji na przysłanym przez BP obrazku nie widzę
Szczecin Małopolska 14, : 1 PLN, nazwy stacji na przysłanym przez BP obrazku nie widzę
Kraków, Aleja 29 listopada 22 : 3.08 PLN/0.39 , 2.46/0.40 PLN
Warszawa, Górczewska 124 , j.w.
"Nexity ale jest to około 1.9zł"

Nexity mam na parkingu podziemnym w biurze, stąd postanowiłem dać BP szansę.

Karta może być na samochód, użytkownika lub okaziciela.
A miesieczny abonament ?
Na ile umowa ?

wxwx78

Zadomawiam się
nie ma abo.
Czas nieokreślony , miesiąc wypowiedzenia.

elden

Nowy na Forum
Ja umiem tylko zgadnąć na podstawie lokalizacji kto jest operatorem ładowania, z cenami musimy zaczekać na kolegów z kartami. Tak czy inaczej na liście od wxwx78 ceny wydają się dość losowe, bo w tej samej sieci ładowarek są dwukrotne różnice, chyba musimy zaczekać na rozliczenia.

Ev3

Pionier e-mobilności
Pewnie tak jak poprzednio okaże się ,że ktoś nie wprowadził ceny dla danej stacji.
A prawdziwa jest mocno inna.

STMS

Pionier e-mobilności
Też chętnie poznam ceny rzeczywiste jak już będziesz mógł się ładować

wxwx78

Zadomawiam się
A to musze sie zainteresowac. Daja dostep do jakiejś apki ?
Tak . BP Fuel & Charge . Ale ceny są widoczne po zalogowaniu, a ta wymaga karty.
Też chętnie poznam ceny rzeczywiste jak już będziesz mógł się ładować
Spoko. Dam znać jak przyjdzie i wtedy zapodam.

Najnowsze dyskusje