W różnych tematach przewijały się różne pytania o nową ofertę BP Charge i chciałbym się z Wami podzielić. Kiedy podpisywałem umowę to Panie mailowo nie za bardzo miały dostęp do cenników, po moich naciskach przesłały mi zrzuty wybranych przeze mnie ładowarek od kogoś kto ma BP Charge i powiem Wam, że jestem wniebowzięty. Wcześniej miałem DKV i ceny były grubo przesadzone. Nawet po 3,5 zł. netto.
Teraz prawie wszędzie ładuje za złotówkę netto. Do tego 5% ich prowizji. Przykład Tauron u mnie pod domem 1,40 zł, przez BP 1,05 zł. Lidl 1,63 zł., przez DKV 2,5 zł bodajże. Przez BP 1,05 zł.
Niestety GW bez szału, ale ja nie korzystam od momentu kiedy wykupiłem abonament i cena się nie zmieniła bo to partner co nie było w żaden sposób oznaczone.
Jeśli chcecie by Wam sprawdzić jakieś lokalizacje to śmiało. Zastrzegam tylko, że czasami mają jeszcze problemy w apce i nie wyświetla taryfy.
Wrzuciłem zrzuty kilku lokalizacji gdzie ja ładuje u siebie w mieście. Trochę irytujący jest fakt, że często taryfy są niedostępne. Te 150kw ze zrzutu też mam za 1,05 zł, ale aktualnie nie wyświetla taryfy zresztą widzę teraz, że jakaś awaria ładowarki.
GW 22kW za 2,00 zł.
GW szybsze za 3,17 zł.
Ionity 2,85 zł.
Więc jak ktoś tylko takie ma u siebie to raczej odpuścić bo to ceny bez abonamentów.
Wydaje mi się, że za złotówkę są wszystkie ładowarki z E w nazwie więc jakby Elocity zarządzało tym? Nie wiem.