ajfony dostały bana spowodu Trampa 😁 Żartuję, lista smartfonów wspieranych przez BYD Digital KeyA iPhony ?
ajfony dostały bana spowodu Trampa 😁 Żartuję, lista smartfonów wspieranych przez BYD Digital KeyA iPhony ?
Gdzie się zgłaszają? Do Gdańska wciąż nie doejchały.W internecie zgłaszają się już pierwsi właściciele Surfa![]()
O ciekawe jestem na paru grupach ale tego nie widziałem. Słyszałem tylko że we Wrocławiu jest niebieski boost dostępny od ręki.na fb, nie podał salonuView attachment 29774
jeszcze ktoś inny pochwalił się, że też odebrał. Nie mam konta na fb to nie bardzo mogę tego ponownie odnaleźć
Serio znowu w chińczyku nie ma nawet temp. zewnętrznej? To byłaby porażka totalna.na fb, nie podał salonuView attachment 29774
co ciekawe, żaden ale to żaden z testujących "dziennikarzy" których ja obejrzałem, o tym nie wspomniał. Chyba że takie miałem szczęścieSerio znowu w chińczyku nie ma nawet temp. zewnętrznej? To byłaby porażka totalna.
Serio znowu w chińczyku nie ma nawet temp. zewnętrznej? To byłaby porażka totalna.