Celebryta w elektryku utknął na autostradzie. Chciał być eko, musiał prosić o podwózkę

Ev3

Pionier e-mobilności
Chyba o inne "grzanie" chodzi :-]
Zdecydowanie o inne.

BTW: nie odpala mi ten twitter bez logowania, zeby wyświetlić komentarze....
Są tam jakieś wyjaśnienia, czemu te ładowarki nie działały?

Bo gość trzyma końcówkę od Chademo, może to jest rozwiązanie problemu, a on myli samochód elektryczny z Leafem?;-)

Hakun

Zadomawiam się
Co do sprawności ładowarek. Wczoraj na Ekoen na Postępu nie udało mi się naładować pomimo że jest tam 6 stanowisk i na jednej nawet auto się ładowało. Terminal nie przyjmował płatności. Zablokowało mnie ale się odpiąłem i obok użytkownika iX3, kierowca Tesli nie mógł się autoryzować z aplikacji tak że nie ma niezawodnych lokalizacji. Dobrze że w promieniu 3 km jest jeszcze kilka innych miejscówek.

Zigi Hynes

Zadomawiam się
Oby tylko ten celebryta nie wpadł na pomysł, żeby sobie skoczyć na spadochronie. Z takim pechem może nie przeżyć, jak jeden zapas mu nie wystarcza.

Last edited:

Kierowca23

Posiadacz elektryka
Bo gość trzyma końcówkę od Chademo, może to jest rozwiązanie problemu, a on myli samochód elektryczny z Leafem?;-)
Leaf'a Kolego zostaw w spokoju ;)
Zanim na rynek weszła TM3, Leaf był najlepiej sprzedającym się elektrykiem.
Chociaż to gniazdo Chademo w obecnych czasach potrafi doprowadzić do szału, to do jazdy po mieście i na krótkie trasy jest to całkiem udane auto. I cenę ba bardzo rozsądną.

carinus

Fachowiec
Równie dobrze było stworzyć gównoburzę, że kupiłem chleb, ale nigdzie nie mogłem kupić masła. Po co oni sprzedają chleb, jak masła nie ma, a powinno być. Z pretensjami do operatorów ładowarek, nie do samochodów elektrycznych. Pajac zawsze pajacem zostanie. Zaczynam olewać już dyskusje w kwestiach sporów o BEV, nie widzę sensu tłumaczyć osobom, które nie chcą wyjaśnienia problemu, ale ten problem chcą sami tworzyć dla własnej satysfakcji.

Najnowsze dyskusje