nie jestem uprzedzony do nikogo, wchodze nawet (o borze) na spidersweb czasami - straszne nie?Povagowani.... @p0li proszę Cię, nie linkuj tego goowna tutaj...
brawo - tylko 3 godziny zajelo ci wymyslenie tego jakze inteligentnego mema - wez juz usiadz i odpocznij - starczy wysilku na dzisiajPodsumuje pomysły H2 jednym memem:
nie jestem uprzedzony do nikogo, wchodze nawet (o borze) na spidersweb czasami - straszne nie?
Żeby czegoś się dowiedzieć, trzeba przebrnąć przez tone mułu i jeszcze wiedzieć co jest mułem, a co wartościową treścią. Niestety dla większości społeczeństwa to jest niemożliwe. Więc finał jest taki że oglądając i promując takie treści promujemy właśnie ten muł. Dlatego najlepiej nie oglądać i nie promować ich zupełnie.nie subskrybuje tego kanalu (sama nazwa mnie troche mdli bo nie naleze do zwolennikow aut z widlami na masce) ale od czasu do czasu opublikuja cos ciekawego - a wtedy zal zeby otwarte umysly czegos nowego sie nie dowiedzialy
dlatego zawodowo zwiazany z wodorem staram sie podsylac materialy cos warte - kto chce cos sie wiecej dowiedziec - prosze bardzo, kto ma jakies natrectwa - niech sobie dalej siedzi w swoim kokonieŻeby czegoś się dowiedzieć, trzeba przebrnąć przez tone mułu i jeszcze wiedzieć co jest mułem, a co wartościową treścią. Niestety dla większości społeczeństwa to jest niemożliwe. Więc finał jest taki że oglądając i promując takie treści promujemy właśnie ten muł. Dlatego najlepiej nie oglądać i nie promować ich zupełnie.
do tej pory nie rozumiem jak oni nimi jeździli...znow zostaną tylko piramidy