Ciekawie idzie rozwój wodoru w Norwegii :D

Michal

Moderator

Michal

Moderator
Podsumuje pomysły H2 jednym memem:
h2.jpg

p0li

Pionier e-mobilności
Povagowani.... @p0li proszę Cię, nie linkuj tego goowna tutaj...
nie jestem uprzedzony do nikogo, wchodze nawet (o borze) na spidersweb czasami - straszne nie?

Podsumuje pomysły H2 jednym memem:
brawo - tylko 3 godziny zajelo ci wymyslenie tego jakze inteligentnego mema - wez juz usiadz i odpocznij - starczy wysilku na dzisiaj

Michal

Moderator
Nie 3 godziny, tylko max godzinę jak coś, bo jesteś u mnie zablokowany i gdyby nie @nabrU, to nie wiedziałbym, że coś pisałeś :D
Tak naprawdę jakieś 10 minut ale było warto. Najwięcej czasu zajęło mo zdecydowanie się, czy robić mema o kopaniu się w muł, czy właśnie tego z ostatnim miejscem. Jakieś 5 minut szukania. Później 5 minut painta i gotowe.

nabrU

Moderator
nie jestem uprzedzony do nikogo, wchodze nawet (o borze) na spidersweb czasami - straszne nie?

Ja też nie, więc obejrzę i przeczytam każde info (i jak pewnie zauważyłeś, nie nabijam się z żadnego SENSOWNEGO źródła energii alternatywnej), ale ten kanał definitywnie ma obiektywną prawdę głęboko w poważaniu, więc nie mam go zamiaru sponsorować dodatkowym ruchem sieciowym. Więc w moim mniemaniu wstawianie tu linków do nich jest delikatnym 'faux pas'

p0li

Pionier e-mobilności
nie subskrybuje tego kanalu (sama nazwa mnie troche mdli bo nie naleze do zwolennikow aut z widlami na masce) ale od czasu do czasu opublikuja cos ciekawego - a wtedy zal zeby otwarte umysly czegos nowego sie nie dowiedzialy

Last edited:

zibizz1

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
nie subskrybuje tego kanalu (sama nazwa mnie troche mdli bo nie naleze do zwolennikow aut z widlami na masce) ale od czasu do czasu opublikuja cos ciekawego - a wtedy zal zeby otwarte umysly czegos nowego sie nie dowiedzialy
Żeby czegoś się dowiedzieć, trzeba przebrnąć przez tone mułu i jeszcze wiedzieć co jest mułem, a co wartościową treścią. Niestety dla większości społeczeństwa to jest niemożliwe. Więc finał jest taki że oglądając i promując takie treści promujemy właśnie ten muł. Dlatego najlepiej nie oglądać i nie promować ich zupełnie.

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
Żeby czegoś się dowiedzieć, trzeba przebrnąć przez tone mułu i jeszcze wiedzieć co jest mułem, a co wartościową treścią. Niestety dla większości społeczeństwa to jest niemożliwe. Więc finał jest taki że oglądając i promując takie treści promujemy właśnie ten muł. Dlatego najlepiej nie oglądać i nie promować ich zupełnie.
dlatego zawodowo zwiazany z wodorem staram sie podsylac materialy cos warte - kto chce cos sie wiecej dowiedziec - prosze bardzo, kto ma jakies natrectwa - niech sobie dalej siedzi w swoim kokonie

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja nie wiem dlaczego się czasem tak bardzo antagonizuje te dwa nowe/stare sposoby dostarczania energii do pojazdów. W obu przhpadkach i tak napęd jest elektryczny

Mamy przyklad współistnienia diesla e Lpg i benzyny, wszystkie to spalanie wew..
Pomiesznia ich i nawet z ev itd.. I jakoś da sie z tym żyć.
Czas pokaże moze powstanie nawet hybryda wodorowo bateryjna (z większą baterią) ?
Albo jak wybuchnie wojna... znow zostaną tylko piramidy