Fajny !Nowy Smart też zapowiada się interesująco w kontekście twoich oczekiwań, jednakże zasięg mógłby być trochę większy w wersji z największą baterią.
![]()
Smart #5 to już nie maluch do miasta, lecz D-SUV, konkurent Tesli Model Y. Trzy lata i będzie po Smarcie? Czy wręcz przeciwnie? | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE - www.elektrowoz.pl
Od czasu, gdy Geely przejęło połowę udziałów marki Smart, chiński koncern wprowadza na rynek coraz większe samochody. Nowy Smart #5 to...elektrowoz.pl
Nie musi wracać. Same Cybertruck i FSD wystarcząjeśli tesla nie powróci na ścieżkę wyznaczania innowacji w branży
Tylko że coraz częściej słyszę (niestety) o problemach z elektrykami VAG, w tym AudiJak jest budżet to pomyśl o Audi A6, a jak ma być rozsądna cena to moim zdaniem ID7 ma obecnie najlepszy stosunek jakości do ceny.
Odbierałem ostatnio id7 dla kolegi z firmy i naprawdę jest w środku zdecydowanie bardziej premium niż Q8, które używam na codzień.
Podzielam zdanie . Ale ja bym zmieniał z krowy Xsa a tu Chinczyki itp panują.Nic. Niestety. W przyszłości liczę na chińczyki.
Może ogarną dużego Range’a BEV w wersji SV to będzie miłe auto (jeśli laweta nie będzie potrzebna)Podzielam zdanie . Ale ja bym zmieniał z krowy Xsa a tu Chinczyki itp panują.
Z Niemieckich tylko Porsche rokuje . Reszta się czai i to co zaproponuja za kilka lat nawet mnie nie interesuje . Bo zobaczymy .Audi nawet nie wzial bym za darmo Podobnie z VW. Jedynie VW buzz mialby szanse gdyby mial inne bebechy elektryczne itp ..
Jak czytam artykuly to same obiecanki , rendery itd ... A jak wypuszczają, to na o4gol sa4 to elektryki ale jak konwersje , bazujące na starej motoryzacji a takie mialem w kilkudziesięciu odslonach i czekam na auta z jajem jak Tesla lub właśnie te udziwnione Chińskie .
Już i tak ekrany tablety nikogo nie bulwersują , eksperymenty Tesli bywając chybione ale za w realu a nie w obiecankach .Na trasy gdy ładuje się w 90% w domu architektura 400/800 jest mi obojetna.
Auto ma mieć 4-5 sek do setki minimum , trzymać pas, byc 4x4 i przejechac 350 km po autostradzie ..i nie kosztowac ponad pół bańki , bo powyżej tej kwoty mam dodatkowe wymagania.
Cybertruck? Oj nie nie nie, nie wiem czy to szczera chęc pomocy czy sarkazm, ale wykonanie cybertrucka jest tragicznie złe.Dla technologii potrzebujesz Cybertrucka.
Bardziej praktyczny dla Ciebie zapewne będzie 2026 Model S
Mnie się dobrze jeździ czteroletnią trójką. Myślę, że zmienię na nowszą 3(lub Y/S/X), gdy różnice będą jeszcze większe, niż obecnie - np. steer-by-wire, AI5, zawieszenie jak w Cybertrucku...