Co do holowania motorówki około 3 tony?

ypl

Pionier e-mobilności
Czy jest jakaś alternatywa dla Forda Rangera? Musi być na ramie, żeby mi się auto nie powykrzywiało z czasem. Nie Dodge RAM czy inne auta z USA bo są z tym problemy ze światłami i homologacją w Europie, chcę coś co jest oferowane przez producenta na rynek EU. Wstępnie mam skonfigurowany Ford Ranger Wildtrak X, czy jest coś lepszego?

ypl

Pionier e-mobilności
Hahaha, fajne, ale ciągnik już zamówiłem wczoraj, a ten z ogłoszenia fajny, ale kurdę ja to muszę mieć coś nowszego, ledy adaptacyjne, kamery 360 itp. Ale widzę, że ciekawe opcje są na rynku. Pickup zawsze marzyłem, żeby mieć ale nigdy nie miałem powodu, teraz już jest :D

tokwi

Pionier e-mobilności
@ypl Tesla przy Twoim składziku to maleństwo, jak na tej fotce z Rostoku

Attachments

• IMG_1430.jpeg
    IMG_1430.jpeg
    139,8 KB · Liczba wyświetleń: 36

ypl

Pionier e-mobilności
Nie da się spać, ja kupuję sportowego bowridera, to nie moje klimaty 2 czy 3 tygodnie w bardzo małej przestrzeni żyć, na codzień mamy około 385 m2 dom, więc dla nas przyczepa kempingowa czy spanie na łajbie to by nas mega wymęczyło. Namiot to pomysł trochę na przygodę, lekki brak planowania i coś innego, bo zawsze po hotelach śpimy. Jeżeli są hotel co taki zestaw przyjmą, to raczej będziemy woleli w hotelch, a przygoda z namiotem zostawimy na mazury. Już popatrzyłem, że jeden duży 8 osobowy namiot odpada, bo one po 30 kilo ważą, więc jeżeli już to weźmiemy dwa małe 3 albo 4 osobowe namioty, takie żeby w maks 5 minut można je rozłożyć.
Dla nas wakcje z motorówką to hotel plus marina, najlepiej przy samym hotelu. Albo apartament i obok marina.

Bronek

Pionier e-mobilności
Bez kibla i bidetu nie ma spania. Robię w d...pie od 40 lat i tej perspektywy oceniam świat. Jak winniczek , bez muszli nie chuchu. No ale u nas to drugie cudo, to jak zielone tablice .

ypl

Pionier e-mobilności
Bez kibla i bidetu nie ma spania. Robię w d...pie od 40 lat i tej perspektywy oceniam świat. Jak winniczek , bez muszli nie chuchu. No ale u nas to drugie cudo, to jak zielone tablice .
Bronek jak lubię te Twoje posty, zawsze rozluźnisz atmosferę :p

ypl

Pionier e-mobilności
To rozluźnienie a propos -
Sraczką zwą
Właśnie dzisiaj mam, i syn średni też ma, jakiś wirus chyba, starszy syn, najmłodzy i żona nic, jakoś tak zawsze u nas jest, więc oby mnie już dzisiaj sraczka w nocy nie męczyła bo ledwo żyję :D

Najnowsze dyskusje