Co poprawiono.

inter

Pionier e-mobilności
Test bardzo fajny ze środka samochodu.
Test jazdy na autobanie wersja Tm3LR.

Last edited:

nabrU

Moderator
Trochę to wszystko słabe jak h.... Palcem po wodzie pisane.

Czy ja wiem.. W Tesli jest to po prostu inne. Salon to tak naprawdę nie jest salon, a raczej punkt wydawania samochodów, bo zakupu dokonujesz sam przez internet. Stąd też to ty niejako odpowiadasz za kupno samochodu i tego co z nim zamówiłeś. Inna sprawa, że z nowym modelem HL było chyba sore 'huzia na Józia' i ludzie brali jak popadło, bo fajne, nowe itp gdzie jeszcze nie było dokładnego infoco samochód ma a czego nie itp.
Audio w RWD nie jest złe, więc nie płaczmy, że to koniec świata .
Cegła i kabel Type 2 będzie na 100% z samochodem.
Przyszykuj się na odbiór w stylu: tam stoi Pana samochód, więc pooglądaj trochę filmików instruktażowych Tesli lub poczytaj instrukcję online, abyś wiedział jak wszystko sobie poustawiać w dzień odbioru bo może być w Ząbkach kociokwik z tego co czytam w wątku o odbiorach TM3.

A propos jeszcze wyposażenia: u mnie w UK na fakturze (która miałem przed odbiorem) jest wszystko wyszczególnione (oczywiście ja mam 'stary' model, ale to nie ma tutaj znaczenia):

1698709372720.png

Bronek

Pionier e-mobilności
Widzialem dzisiaj w końcu z bliska jedną HL na niemieckich numerach. I tak na oko z grubsza eg mnien "stara" miała "kaczy dziub", to ta wyglada z przodu "koreańsko /japońsko /wschodnio /skośnoocznie " i przód wydaje się być niższy.
Obie nie grzeszą w dalszym ciagu z przodu pięknością..
Tesla to" baba" więc ważne że ma tyłek fajny i loasyczną boczną linię, bez np durnych toyotowych przetłoczeń.

Last edited:

wiktor

Posiadacz elektryka
Powiedzcie mi bo mnie cos trafi zaraz…
Jak zrobie coś z mapa lub nawigacja to nie mogę już na kierownicy sterować głośnością muzyki, tylko nawigacji. Jak to zrobić żeby można było sterować muzyką?

ypl

Pionier e-mobilności
Jak zrobie coś z mapa lub nawigacja to nie mogę już na kierownicy sterować głośnością muzyki, tylko nawigacji. Jak to zrobić żeby można było sterować muzyką?
Jak nawigacja coś mówi, to jesteś w kontekście zmiany głośności nawigacji, poczekaj chwilę aż przestanie i wtedy regulujesz głośnością muzyki. Tak samo jak lewą rolką zmieniasz utwory/radiostacje ale jak puścisz wycieraczki to chwilowo lewa rolka steruje szybkością wycieraczek. Wszystko to jest dobrze przemyślane ale trzeba to poznać.

wyrkos

Zadomawiam się
Miałem ten sam problem. Lewe pokrętło regulowało głośność nawigacji pomimo tego że była wyłączona. Zrestartowałem komputer trzymając dwa pokrętła kierownicy przez kilka sekund. Problem ustąpił

wiktor

Posiadacz elektryka
Jak nawigacja coś mówi, to jesteś w kontekście zmiany głośności nawigacji, poczekaj chwilę aż przestanie i wtedy regulujesz głośnością muzyki. Tak samo jak lewą rolką zmieniasz utwory/radiostacje ale jak puścisz wycieraczki to chwilowo lewa rolka steruje szybkością wycieraczek. Wszystko to jest dobrze przemyślane ale trzeba to poznać.

No właśnie to jest już cały czas jak ruszę raz mapę to nie mogę wrócić do muzyki.

Miałem ten sam problem. Lewe pokrętło regulowało głośność nawigacji pomimo tego że była wyłączona. Zrestartowałem komputer trzymając dwa pokrętła kierownicy przez kilka sekund. Problem ustąpił

Ok spróbuje.

wiktor

Posiadacz elektryka

Dalej mam ten problem, pokaże serwisowi mobilnemu, może pomoże :/

Nie pomaga reset.