Cześć wszystkim!
Piszę pracę magisterską na temat działań charytatywnych firm z branży paliwowej i tego, jak wpływają one na ich wizerunek — szczególnie interesuje mnie zjawisko tzw. charitywashingu.
Jeśli możecie poświęcić maksymalnie 2 minuty, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Każda odpowiedź jest dla mnie ogromnie cenna i bardzo pomoże mi w badaniach 🙏
forms.gle
Z góry wielkie dzięki za pomoc!Ankieta
Piszę pracę magisterską na temat działań charytatywnych firm z branży paliwowej i tego, jak wpływają one na ich wizerunek — szczególnie interesuje mnie zjawisko tzw. charitywashingu.
Jeśli możecie poświęcić maksymalnie 2 minuty, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Każda odpowiedź jest dla mnie ogromnie cenna i bardzo pomoże mi w badaniach 🙏
Charytatywność jako narzędzie kreowania wizerunku - analiza wpływu działalności filantropijnej na postrzeganie osób i organizacji
Szanowni Państwo, jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku Media Content & Creative Writing. Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa. Wyniki ankiety zostaną wykorzystane jedynie do napisania pracy magisterskiej...
Z góry wielkie dzięki za pomoc!Ankieta