Co za baran z sieci Inea...

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Strona niebezpieczna, wchodzisz na własne ryzyko. Może wyłudzać dane.

Widziałem różne próby podkopania naszej pozycji, ale to jest dla mnie nowość. Czy mógłbym prosić o zrobienie screenshota i podesłanie go do mnie na [email protected] ? Spróbuję wysłać pytanie do operatora, o co chodzi.

Dziękuję z góry.

inter

Pionier e-mobilności
Widziałem różne próby podkopania naszej pozycji, ale to jest dla mnie nowość. Czy mógłbym prosić o zrobienie screenshota i podesłanie go do mnie na [email protected] ? Spróbuję wysłać pytanie do operatora, o co chodzi.

Dziękuję z góry.
Nie da rady już. Strona się już dobrze wczytuje, od wczoraj. A w ruterze wykasowałem logi.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Odnośnie routerów Synology.

Rozmawiałem z nimi. Sprawdzili wszystkie swoje bazy, Elektrowóz nie jest nigdzie blokowany. Gdyby sytuacja się powtórzyła, prosili o zgłoszenie do Działu Technicznego, najlepiej TUTAJ.

A ja byłem zaskoczony, że mamy na rynku takie fajne, robiące naprawdę dobre wrażenie routery w całkiem sensownych cenach. I chyba nawet sobie jakiś kupię... :)

inter

Pionier e-mobilności

Rozmawiałem z nimi. Sprawdzili wszystkie swoje bazy, Elektrowóz nie jest nigdzie blokowany. Gdyby sytuacja się powtórzyła, prosili o zgłoszenie do Działu Technicznego, najlepiej TUTAJ.

A ja byłem zaskoczony, że mamy na rynku takie fajne, robiące naprawdę dobre wrażenie routery w całkiem sensownych cenach. I chyba nawet sobie jakiś kupię... :)
Ruter blokował, ale to soft który jest w routerze - Google Safe Browsing, aktualizaowane kilka razy dziennie to zablokowało.

inter

Pionier e-mobilności
A mikrotik Pan zna? Baaardzo polecam.
Ja miałem mikrotika, PFsense, ale Synology jest super bezobsługowe.

vwir

Pionier e-mobilności
W sumie to mikrotika od kiedy postawiłem to nie dotykałem. Ale faktem jest, że postawić to trochę schodzi i trzeba mieć nieco wiedzy.

inter

Pionier e-mobilności
W sumie to mikrotika od kiedy postawiłem to nie dotykałem. Ale faktem jest, że postawić to trochę schodzi i trzeba mieć nieco wiedzy.
Dokładnie tak. A jak pada karta, to nie zawsze kopia jest aktualna. A synologi postawiłem 1,5 roku temu i nietykam.

vista-LASH-resident

Posiadacz elektryka

Do domu polecam Synology, do małych i średnich firm oraz domów z zaawansowanymi użytkownikami - Ubiquiti Unifi :D

inter

Pionier e-mobilności
Do domu polecam Synology, do małych i średnich firm oraz domów z zaawansowanymi użytkownikami - Ubiquiti Unifi :D
Ubiquiti w domu za drogi, miałem AP i ruterek szkoda kasy.