na pewno klikasz dwa prawą razy dźwignią w dół? Co się dzieje kiedy tak robisz?Odebrałem w sobotę i przestał mi działać auto pilot działa tylko tempomat. Bawiłem się w ustawieniach i może coś zepsułem. Po doświadczeniach z zakupem boję się serwisu może ktoś mi pomoże !!!!!!
na pewno klikasz dwa prawą razy dźwignią w dół? Co się dzieje kiedy tak robisz?
Ps. Załóż nowy wątek i nie śmieć innym.
Jestem kretynem. Problem rozwiązałem w zakładce „pedały i układy kierowniczy” odznaczyłem „Asystent off-road”. Teraz działa wszystkona pewno klikasz dwa prawą razy dźwignią w dół? Co się dzieje kiedy tak robisz?
Ps. Załóż nowy wątek i nie śmieć innym.
Jestem kretynem. Problem rozwiązałem w zakładce „pedały i układy kierowniczy” odznaczyłem „Asystent off-road”. Teraz działa wszystkoOdebrałem w sobotę i przestał mi działać auto pilot działa tylko tempomat. Bawiłem się w ustawieniach i może coś zepsułem. Po doświadczeniach z zakupem boję się serwisu może ktoś mi pomoże !!!!!!
No właśnie...elektrykami. A potem się dziwić że ludzie mają o nich takie a nie inne opinie.Z tym od razu to różnie bywa.
Bywały posty o różnych markach że ktoś oddał do serwisu i czekał 2 miesiące aż przyjdą jakieś części, zwłaszcza z elektrykami.
Pewnie głupie co napiszę i to nie to, ale może warto sprawdzić opony. Miałem kiedyś tak jak mi opony kierunkowe założyli na którymś kole w odwrotnym kierunku niż powinny być. Niby detal, a auto pływało jak głupie po drodzeAuto nie potrafi jechać prosto...no chyba że jezdnia lekko w lewo nachylona. Inaczej ciągnie w prawo. Korekta w lewo od razu sprawia że auto jedzie już za bardzo w lewo.