Łatwiej by było Ci pomóc, gdybyś wrzucił fotkę pompy którą szukasz. W katalogach najczęściej jest to pokazane schematycznie, nie tak jak "na żywo" w samochodzie. Co do rysunków, na których znajdują się pompy wody, to wrzucam rysunki jak to widać.Dzień dobry, potrzebuje zdjęcie bądź nr pompki wody, która znajduje się przy silniku po prawej stronie, jest przykręcona na dwie śruby, mniej więcej około 30 min od półosi. Nie mam dostępu do programów ze schematami, a przeszukałem połowę internetu i nic.
Tak na szybko, fotka którą poszukałem w necieNo właśnie to ja potrzebuje zdjęcie 😁, ponieważ jest tylko urwane ucho plastikowe, a części nie ma. Zdjęcie z Internetu, w którym miejscu jest dana część przykręcona, możliwe, że to nie jest pompka, sugeruje się tym, że wchodzą tam 3 przewody od wody, jeden od strony baterii, a dwa od przodu samochodu i jedna kostka elektryczna.
Edit: lub 2 węże, jeden od baterii i jeden od przodu auta, nie pamiętam już, a sprawdzić mogę dopiero jutro.
View attachment 14698
Jeszcze znalazłem takie zdjęcie, i tu są chyba dwa węże wodne
View attachment 14699
Dla potomnych, poszukiwaną częścią był elektrozawór chłodzenia akumulatora trakcyjnego, o nr katalogowym 9829266280.Właśnie o tą część chodzi. Temat rozwiązany.