Bronek
Pionier e-mobilności
Tak jak do tej pory kupowałem Tesle "w ciemno", to tu musiał bym chyba się namacalnie przekonać ? Jakoś mi długo dobrze w tej Tesli co mam, ale żona tęskni za Trójką ale dla siebie. Wyrzucenie kasy bo auto by stało jak kamper 90% czasu
Gabarytów się nie boję, ale kwestia komfortu mnie interesuje. A to subiektywne. Do tej pory na tej marce się nie zawiodłem . Komfortu, w sensie zadowlenia i dobrego samopoczucia w aucie. Z historii, takie poczucie mialem np w Maluchu , w Gelendziie w Citroenie ale nie w Mercedesie S czy Volvo.v90 Dziwne? Niekoniecznie bo nie chodzi o masaż tylka, a o to czy dają radochę ogólnie
Dla szpanu we wsi z chęcią jednak.... ?
Nie zaprzeczam nie wykluczam, tylko te to albo pokazowki albo sprowadzone prywatnie? A do tego DMC?
Gabarytów się nie boję, ale kwestia komfortu mnie interesuje. A to subiektywne. Do tej pory na tej marce się nie zawiodłem . Komfortu, w sensie zadowlenia i dobrego samopoczucia w aucie. Z historii, takie poczucie mialem np w Maluchu , w Gelendziie w Citroenie ale nie w Mercedesie S czy Volvo.v90 Dziwne? Niekoniecznie bo nie chodzi o masaż tylka, a o to czy dają radochę ogólnie
Dla szpanu we wsi z chęcią jednak.... ?