Cybertruck - wątek ogólny

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Oglądałem i Jakby dostał homologację, to bedzie panaceum na mój kryzys wieku średniego … już to wiem 😍

Piter

Posiadacz elektryka
Ktoś dziś w środę widział Cybertrucka w Ząbkach, czy do Norblina zawieźli? Pytam bo jutro z rana znikam na dlużej a chce młodemu pokazać co Tata kiedyś kupi po Yku. 😁
Veni Vidi Vic 😮
Na żywo robi monstrualne wrażenie‼️ Nie widzę dla niego miejsca na europejskich drogach. Zajmuje chyba z 3 miejsca parkingowe a na szerokość nie zmieści się na żadnym miejscu parkingowym żadnego centrum handlowego. W środku jak spojrzysz do tyłu to wydaje się nie mieć końca, jak w autobusie. Szerokość kabiny jak w TIRze… 🤦‍♂️

Attachments

• IMG_4391.jpeg
    IMG_4391.jpeg
    2,7 MB · Liczba wyświetleń: 17

Bronek

Pionier e-mobilności
DIABEŁ MA WIELKIE OCZY da się
Jeżdżę 7 m długości na 2,35m szer, nie licząc lusterek i czasem po zakupy

Tesla Cybertruck mierzy 5,88 m długości, 2,03 m szerokości i 1,91 m wysokości.
TeslaX. 5.057m dł. 2m szer bez milimetra a z lusterkami 2,27m

Ale faktycznie miejsca parkingowe u nas są dla Matizøw
Muszę sobie kulasa przetrącić lub ujawnić się ze swoją niepełnosprytnością intelektualną i kwity załatwić , bo tylko na miejscach dla inwalidow da sie drzwi otworzyć (falcony Xsa są u nas tam super przydatne).
Ale na długość to dwa lub dziób będzie wystawał

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
To, co przeczytał mój mózg w pierwszej chwili spowodowało, że oczy otwarły się nieco szerzej i okazało się, że tam jest jednak "L"...
;-)
To dziala na tej zasadzie

mozg2.png
Taa , bez kości ale złamać się może. A złamasem nie chcę być nawet za możliwość wygodnego parkowania.
Była grupa i nawet siła pewna w carskiej Rosji skopcami zwana.

Pepek

Posiadacz elektryka
Też byłem, prawie pod sam koniec soboty, więc było o tyle luźniej, że pozwalali macać i były otwarte drzwi z przodu i tyłu, więc można było więcej podotykać i zobaczyć. Robi wrażenie, zwłaszcza rozmiar - na żywo jest naprawdę dużo większy niż na filmach/zdjęciach. Genialny - sam bym pewnie nie chciał mieć, ale chciałbym tym sobie tak na weekend/tydzień pojeździć po Polsce - byłby czad! :D