Czego słuchacie w Tesli w czasie podróży?

MiKo

Posiadacz elektryka
Spotify i radia internetowego, czasem YT z telefonu i i dźwięk przez bt

Niestety mam Atoma, więc przeglądarka (czyli także yt) nie działa

consigliero

Pionier e-mobilności
Więcej luzu.
Ja odczytałem oba posty jako sarkazm.
Nawet mi się spodobało.
Zasadniczo to w podróży słucham obecnie głównie radia, tego naszego bo obecnie radio internetowe jest w standardzie pojazdu. Wcześniej było trochę kombinacji bo 20 płyt CD na 20 dniowej wycieczce spowodowało że już na trzeci dzień zaczęliśmy 2 kolejkę. Pokombinowałem aby podłączyć iPod 160 GB z całą naszą biblioteką płyt CD a teraz mam je na pendrive. Pomimo tego radio lokalne rządzi

ELuk

Pionier e-mobilności
Zasadniczo to w podróży słucham obecnie głównie radia, tego naszego bo obecnie radio internetowe jest w standardzie pojazdu. Wcześniej było trochę kombinacji bo 20 płyt CD na 20 dniowej wycieczce spowodowało że już na trzeci dzień zaczęliśmy 2 kolejkę. Pokombinowałem aby podłączyć iPod 160 GB z całą naszą biblioteką płyt CD a teraz mam je na pendrive. Pomimo tego radio lokalne rządzi

Ja też za granicą też słucham lokalnego radia z lokalną muzyką. To zawsze robi klimat.
„Quand je partirai” nie słyszałem…
W Szwajcarii lubię też słuchać stacji „SuiseJazz”.

ptoing

Zadomawiam się
Soundcloud przez bluetooth. Mozna znalezc duzo dobrej niekomercyjnej elektroniki. Poza tym spotify i ytmusic pol na pol zależnie od utworu. Trochę mi przeszkadza narzucony przez tesle interfejs aplikacji i czesciej sięgam po tel niż bym chciał. W przyszłości planuje odkryc czy uda się używać telefonu do odtwarzania plików flac z domowego serwera.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Kiedyś cały czas leciał Fip Jazz, ale jak się wycofali z TuneIn, to teraz głównie youtube, czasem mniej popularne rodzynki z USB
Z polskich stacji czasami jedynka albo radio chopin. Od całej reszty mnie odstręcza potok wrzeszczących reklam :-/

rowerek0000

Zadomawiam się
A porównywał ktoś jakość muzyki pomiędzy streamingami? Wiemy że spotify ma najgorszą jakość, pytanie czy w Teslach jest ten sam kodek dla wszystkich czy jest podobnie jak na innych urządzeniach.