Cześć i czołem!

nabrU

Moderator

Mikus

Zadomawiam się
Cześć Piotr
Pozdrawiam przyszłego właściciela Kony. Ja jeżdżę już prawie miesiąc swoją i cały czas jestem zachwycony.
Jaką wersję wybrałeś ?

Czubek

Zadomawiam się
Cześć Piotr
Pozdrawiam przyszłego właściciela Kony. Ja jeżdżę już prawie miesiąc swoją i cały czas jestem zachwycony.
Jaką wersję wybrałeś ?
KONA Electric SUV 65 kWh 204 KM MY25 Automatyczna EXECUTIVE 2025 + pompa ciepła + biała perła.

Szukałem czegoś małego, taniego i okazało się że hyndai daje takie rabatowanie i finansowanie.... że taniej mnie wyjdzie jak mg4...

Czubek

Zadomawiam się
Witaj i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w Forum 👍

P.S. Z tym spotykaniem się na ładowarkach to miło, ale deczko bez sensu, bo to oznacza, że tłok będzie, więc ktoś się nie naładuje ;)

P.S.2 Uzupełnij proszę swój profil / podpis zgodnie z https://forum.elektrowoz.pl/threads/instrukcja-i-zasady-jak-zaczac-przygode-z-naszym-forum.7956/
Już uzupełniam :)

Przy stacjach ładowania można porozmawiać, trochę brakuje takich spontanicznych rozmów z obcymi osobami w obecnych czasach.

nabrU

Moderator
Szukałem czegoś małego, taniego i okazało się że hyndai daje takie rabatowanie i finansowanie.... że taniej mnie wyjdzie jak mg4...

No to napisz jaka to oferta była bo to będzie następne pytanie z Forum ;)

Czubek

Zadomawiam się
No to napisz jaka to oferta była bo to będzie następne pytanie z Forum ;)
Nie jest to tajemnicą:
Katalogowo 220 900,00
Upust 60 000,00
Cena zakupu brutto (bez dotacji) 160 900,00
+ pakiet ubezpieczenia na pierwszy rok w cenie auta.
Leasing ok. 105,5 na dwa lata.
Wpłata własna 37 017,00 brutto
Rata miesięczna 23x 720,0 brutto
Wykup 114 719,43 brutto
Dodam, że zależało mi na maksymalnym wykupie i najmniejszej racie miesięcznie. Dostałem też ofertę na leasing 100,03% czyli w sumie za darmo, 36-m-cy rata 3k brutto, wykup 7,7brutto.

Bosman71

Znalezione...jeżdżę!
Już uzupełniam :)

Przy stacjach ładowania można porozmawiać, trochę brakuje takich spontanicznych rozmów z obcymi osobami w obecnych czasach.
To 1 czerwca jest zlot EV Klub :) To tam pogadasz do woli... i co miesiąc organizują.

Gratulacje zakupu! Oferta rzeczywiście zacna!