Zazdro, ja już nie mogę się doczekaćWłaśnie dostałem tel z Tesli. Samochód dojechał i mogę umawiać odbiór. Czyli nie był na tym statku.
Jakie terminy masz dostępne?
Zazdro, ja już nie mogę się doczekaćWłaśnie dostałem tel z Tesli. Samochód dojechał i mogę umawiać odbiór. Czyli nie był na tym statku.
U mnie też zamówiony long range AWD I dzwonili że będzie 9 czerwca a 10 można odbierać 🤷Właśnie miałem z 519 long range AWD. Czytałem że powinien lądować na morning champion patrząc na Vin, ale nie, płynie na rcc classic. Dzisiaj dostałem telefon że 11 ma być (zgodnie ze skryptem) i czy odrazu chce odebrać 12 czerwca.
Ewidentnie nie tylko z Koper jadą do Polski. Potwierdziłem datę produkcji 10.04.2025 więc musiała niedawno przypłynąć. VIN 518Czyli to nie mógł być jakiś że statku, chyba że ten z Belgii. Ponoć tylko te z koper są na Polskę
Proponowano mi 10.06, ale jestem wówczas zajęty. Będę kontaktował się z salonem w poniedziałek - mam nadzieję, że uda się w sobotę.Zazdro, ja już nie mogę się doczekać
Jakie terminy masz dostępne?
Skąd odbiór?U mnie też zamówiony long range AWD I dzwonili że będzie 9 czerwca a 10 można odbierać 🤷
Poznań bo okazuję się, że Tesla Wrocław nie obsługuje jeszcze odbiorów 😯Skąd odbiór?