Ja mam elektryka długo (bardzo długo). Zdarzyło mi się ładować z gniazdka 230V, ale po normalnej zgodzie uzyskanej w hotelu. A to co się odwalało na plugshare to było coś w stylu: "jest gniazdko i prąd w gniazdku? to znaczy, że mamy darmowe źródełko".Za krótko mam elektryka, ale we wcześniejszych dzikich czasach elektromobilności to gniazdo 3-fazowe gdzieś w polu to była legitna ładowarka oznaczona na Plugshare.
Sam widziałem wpis o jakiejś Biedrze na Wybrzeżu, gdzie było gniazdko na tyłach budynku i autor zalecał ładowanie poza godzinami pracy sklepuJa mam elektryka długo (bardzo długo). Zdarzyło mi się ładować z gniazdka 230V, ale po normalnej zgodzie uzyskanej w hotelu. A to co się odwalało na plugshare to było coś w stylu: "jest gniazdko i prąd w gniazdku? to znaczy, że mamy darmowe źródełko".
Dokładnie, nie można tego porównać do ładowania z gniazdka za zgodą i wiedzą właściciela. Sam znam takie miejsca, gdzie na zewnątrz budynku (chociażby na parkingu pod bankiem) są gniazda "pod napięciem" co nie znaczy, że z nich korzystam.Ja mam elektryka długo (bardzo długo). Zdarzyło mi się ładować z gniazdka 230V, ale po normalnej zgodzie uzyskanej w hotelu. A to co się odwalało na plugshare to było coś w stylu: "jest gniazdko i prąd w gniazdku? to znaczy, że mamy darmowe źródełko".
Jeśli spali w aucie w trybie campingowym to tak.?! Nie mów mi, że parkowanie auta w namiocie jest normalną praktyką.
Ja mimo wszystko życzę Ci miłego dnia, nie lekceważę tego co piszesz, każda opinia ma znaczenie w dyskusji.Tesla tutaj jest przedstawiona jako narzędzie kradzieży prądu, bo nim była.
Kropka.
Reszta to twoje dywagacje z cyklu "znowu Teslę hejtują".
A juz twoje zapewnienie sobie po prostu... lekceważę![]()
Ta, jasne, i właśnie dlatego kupili za mały namiot, do którego auto się nie mieści.Jeśli spali w aucie w trybie campingowym to tak.
Biorąc pod uwagę że planowali cichaczem jechać na cudzym prądzie to pewnie wzięli taki jaki mieli ;-)Ta, jasne, i właśnie dlatego kupili za mały namiot, do którego auto się nie mieści.
Ale jednak jest info:No to patrz tutaj: https://www.plugshare.com/location/76466
Gość przeskakiwał przez płot i wpinał się do instalacji służącej do obsługi zasobnika tlenu medycznego przy szpitalu...