No to z tego by wynikało, że dobrze zrobili że przód samochodu wystaje na zewnątrz, bo tam jest wentylator z przodu.Tak swoją drogą - wiesz, że to nie zadziała? W sensie jeśli namiot będzie zamknięty to schładzanie wnętrza samochodu powoduje wydzielenie przez skraplacz jeszcze większej ilości ciepła na zewnątrz samochodu (w namiocie). Jeśli zamkniesz namiot i ciepło nie będzie miało ujścia to w końcu powietrze w namiocie podgrzeje się tak, że skraplacz przestanie oddawać ciepło i klimatyzacja przestanie działać. Nie bez powodu skraplacz znajduje się na zewnątrz (zarówno w klimatyzacji samochodowej jak i stacjonarnej) i ma swój dodatkowy dedykowany wentylator - musi mieć dobre chłodzenie.
Raczej przypadkowy, ale skuteczny ;-)No to raczej nie wygląda na celowy zabieg.
No może miał (w stylu 'dla pracowników' czy coś). Ale wtedy dodawanie takiego punktu jako punkt ładowania samochodów jest pewnym nadużyciem. Wiesz - u mojego ojca też mam 'pozwolenie' na ładowanie się w jego domu, ale nie dodaję tego punktu na plugshareAle jednak jest info:
need special permission
Może miał...
Czy powszechną to raczej nie. Większość namiotów na samochody zakłada się na klapę bagażnika. Nie jestem pewien co to za model, chyba 3, więc pewnie nie mogą mieć takiego namiotu, więc kupili większy. Moim zdaniem super sprawa, nie ma błota wokół, nie trzeba się garbić. Wchodzisz i wychodzisz nie nanosząc mnóstwa brudu do auta, może nawet jakąś matę rozłożysz, a w samochodzie masz swoje centrum rozrywkowe i spanie. Pod namiotem rozstawiasz stoliczek, krzesełka i jest przyjemnie.?! Nie mów mi, że parkowanie auta w namiocie jest normalną praktyką.
Widać że młody i nie doświadczony grzybiarz, a wystarczyło napisać że ognisko ptasiej grypy lub posiew Legionelli ;-)![]()
Nie zdążył zebrać grzybów w lesie, więc "zarezerwował". Dostał odpowiedź
Kilka dni temu informowaliśmy o pewniej tabliczce, na którą natknąć mogli się grzybiarze z okolic Chełmca pod Wałbrzychem. Umieszczony na niej napis głosił: "Rezerwacja kani, proszę nie zrywać... Problem?". Obok...www.o2.pl
polska. w jednym i drugim przypadku zapomnieli parawanu rozstawic i nie byloby problemu
Ale ten punkt nie jest oznaczony jako ogólnodostępny.No może miał (w stylu 'dla pracowników' czy coś). Ale wtedy dodawanie takiego punktu jako punkt ładowania samochodów jest pewnym nadużyciem. Wiesz - u mojego ojca też mam 'pozwolenie' na ładowanie się w jego domu, ale nie dodaję tego punktu na plugshare![]()
Teraz regulamin tego zabrania, ale czy zabraniał „3 dni temu”?ale ładowali się wbrew regulaminowi na pewno.
Miejmy nadzieję, że tej Pani nie zginął jakiś iPad Pro po wizycie gospodarza w namiocie podczas ich nieobecności, bo będzie jeszcze policja wzywana.Teraz regulamin tego zabrania, ale czy zabraniał „3 dni temu”?
W marcu nie było jeszcze słowa o ładowaniu EV - https://web.archive.org/web/20230316104824/https://www.campnawydmie.pl/Regulamin.html