Mam Teslę, ale viral uderza w elektryki, a nie tylko Teslę. Jedyny kto na tym zyskuje to producenci samochodów spalinowych i cały przemysł z tym związany.Gdyby to był ID.3 to na pewno nie szukałbyś różnych perspektyw.
Pełna zgoda, mnie od samego początku wkurzyła porada, bo powiela mit, że Tesle są drogie.A kto się cieszy? Niestety, gdy elektryków przybywa to zwiększa się szansa, że elektrykiem będzie jeździł złodziej, oszust, bądź po prostu burak. Nie ma co na siłę bronić złodzieja tylko dlatego, że jeździ Teslą.
Gdyby to był ID3, to pewnie by go właściciele pola namiotowego nie zauważyli, chyba zmieściłby się w środku w namiocie.Gdyby to był ID.3 to na pewno nie szukałbyś różnych perspektyw.
Średni wiek samochodu w Polsce to 13 lat, a średnia wartość kredytowanego pojazdu jest w okolicach 50k zł. Tak, Tesla, jak i duża część innych nowych samochodów jest droga i poza zasięgiem zdecydowanej większości społeczeństwa. Gdyby tam stał VW id.3, to komentarz pewnie byłby podobny, bo to auto również za przeszło 200k. Tak samo mówiło się o amerykańskich autach na LPG. Stać na auto, a nie na paliwo?Pełna zgoda, mnie od samego początku wkurzyła porada, bo powiela mit, że Tesle są drogie.
czemu będzie?.... że elektrykiem będzie jeździł złodziej, oszust, bądź po prostu burak....
to jest twoja nadinterpretacja - w tekście nie ma nigdzie wzmianki o tesliPełna zgoda, mnie od samego początku wkurzyła porada, bo powiela mit, że Tesle są drogie.
Ale zatroskani o swą reputację teslarze twierdzą, że dziób wystaje bo tam jest wentylator klimy.Gdyby to był ID3, to pewnie by go właściciele pola namiotowego nie zauważyli, chyba zmieściłby się w środku w namiocie.