Czy działa Wam pomiar średniej prędkości na odcinkowych pomiarach prędkości?

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Przy okazji statystyki ładowania też mi się nie wyświetlają w aplikacji tesla (czyli ile dc, ile ac, ile w tym na SUC), szukałem w helpie i google i nie znalazłem, czyli pewnie też w premium?

Co do instrukcji, zwykle pytam google/ AI, jak nie działa odpowiedź to idę do forum. Help aplikacji jest bezużyteczny, też go przeszukałem.

KrzysztofFly

Moderator
Dzięki za odpowiedzi. Nie placę za premium, bo nie lubię Elona. Jeśli ktoś skorzysta z mojego referrala to wtedy na to go wykorzystam.

Jadąc 120 kmh i tak jestem najszybszy w tych sterach pomiarowych.
Nie wykorzystasz 😉, no chyba, że coś się zmieni 😉.

nabrU

Moderator
No nie, tesla przecież nie ma żadnych wad. Przepraszam

Nie przepraszaj, bo ma ich sporo (jak każdy inny samochód). Tylko są też takie 'wady', które są subiektywne. Definitywnie można do nich zaliczyć pomiar średniej prędkości jak się nie ma pakietu Premium. :)

nabrU

Moderator
Dzięki za odpowiedzi. Nie placę za premium, bo nie lubię Elona. Jeśli ktoś skorzysta z mojego referrala to wtedy na to go wykorzystam.

Znowu nie czytasz regulaminu :p

1746895867352.png

cooler

Pionier e-mobilności
Nie czytam, tylko tak wykorzystał rok wcześniej te bony @Pedr o ile dobrze pamiętam. Czyli znów coś tesla zepsuła.
Też mnie wkurza, mam mnóstwo kasy z referali a nie mogę zapłacić nimi za premium connectivity. Słabo.