Zajść??? 🤔. 😂Ja lubie Lucmierz. Knajpa robi swoje. Lokalizacja bardziej relaksująca. Te stracone minuty na dojazd niweluje szybsze ładowanie niż w Ciechocinku. Ai tak zawsze przestawiam bo nie zdążę zajść lub wypić.
Zajść??? 🤔. 😂Ja lubie Lucmierz. Knajpa robi swoje. Lokalizacja bardziej relaksująca. Te stracone minuty na dojazd niweluje szybsze ładowanie niż w Ciechocinku. Ai tak zawsze przestawiam bo nie zdążę zajść lub wypić.
Nie uważam by był to masochizm czasowy - masz dojazd drogą wojewódzką max 5 min i tak jak pisze @Bronek można zjeść i wypić na dużo wyższym poziomie niż to co oferują mopy...Co do Suc to do zajebistości im daleko, popatrzcie na ich lokalizacje, zjazd i powrót z autostrady to 15-20min, gdzie tu sens. Przykłady pierwsze z rzędu jak piszemy o podróżach nad morze, Ciechocinek, Zgierz czy gdzieś koło Łodzi, Poznań. Zjeżdżanie tam to paranoja i masochizm czasowy. Ale ja pewnie inny jestem i marudzę, przypier.... się nie wiadomo o co
No jak jedziesz A2 to tak, jak lecisz A1 to ni chu-chu Lućmierz nie pasuje, min. 10min w 1 stronę nadłożenia - w moim przypadku nawet różnica między v2 a v3 mi tego nie wyrówna, bo to max. 5 minut szybciej ładowania, a 20 minut na dojazd (licząc w obie strony).Nie uważam by był to masochizm czasowy - masz dojazd drogą wojewódzką max 5 min i tak jak pisze @Bronek można zjeść i wypić na dużo wyższym poziomie niż to co oferują mopy...
Ale Ciechocinek akurat jest spoko, 1,5 km do A1, po drodze McD, więc tu akurat (dla mnie) jest gitarka - poza ładowaniem może 8-10min max dodatkowo.
Ja lubie Lucmierz. Knajpa robi swoje. Lokalizacja bardziej relaksująca. Te stracone minuty na dojazd niweluje szybsze ładowanie niż w Ciechocinku. Ai tak zawsze przestawiam bo nie zdążę zajść lub wypić.
To, dotyczy kobiet. Sorry zboczenie... Zjeść. Ale, szybki numerek? Dla upartego?Zajść??? 🤔. 😂
Jak podczas ładowania to i hotelu nie trzeba - w X-ie chyba wystarczająco dużo miejsca, żeby zajść - zresztą do tego to kiedyś i maluch 126p wystarczał.To, dotyczy kobiet. Sorry zboczenie... Zjeść. Ale, szybki numerek? Dla upartego?
Jest to hotel, fajny ale na 30 minut? Chyba nie da rady?
Kumpel nawet na przednim próbował - złamał stelaż. W Maluchu spoko na tylnym po przechyleniu przednich. Trzeba bylo uważać na szybę. I na ręczny, lepie zostawić j na biegu itd...Jak podczas ładowania to i hotelu nie trzeba - w X-ie chyba wystarczająco dużo miejsca, żeby zajść - zresztą do tego to kiedyś i maluch 126p wystarczał.![]()