Czy model 3 jest dla osoby parkującej pod chmurką bez prądu?

rawier

Posiadacz elektryka
Co do Suc to do zajebistości im daleko, popatrzcie na ich lokalizacje, zjazd i powrót z autostrady to 15-20min, gdzie tu sens. Przykłady pierwsze z rzędu jak piszemy o podróżach nad morze, Ciechocinek, Zgierz czy gdzieś koło Łodzi, Poznań. Zjeżdżanie tam to paranoja i masochizm czasowy. Ale ja pewnie inny jestem i marudzę, przypier.... się nie wiadomo o co
Nie uważam by był to masochizm czasowy - masz dojazd drogą wojewódzką max 5 min i tak jak pisze @Bronek można zjeść i wypić na dużo wyższym poziomie niż to co oferują mopy...

Pepek

Posiadacz elektryka
Nie uważam by był to masochizm czasowy - masz dojazd drogą wojewódzką max 5 min i tak jak pisze @Bronek można zjeść i wypić na dużo wyższym poziomie niż to co oferują mopy...
No jak jedziesz A2 to tak, jak lecisz A1 to ni chu-chu Lućmierz nie pasuje, min. 10min w 1 stronę nadłożenia - w moim przypadku nawet różnica między v2 a v3 mi tego nie wyrówna, bo to max. 5 minut szybciej ładowania, a 20 minut na dojazd (licząc w obie strony).

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Ale Ciechocinek akurat jest spoko, 1,5 km do A1, po drodze McD, więc tu akurat (dla mnie) jest gitarka - poza ładowaniem może 8-10min max dodatkowo.
Ja lubie Lucmierz. Knajpa robi swoje. Lokalizacja bardziej relaksująca. Te stracone minuty na dojazd niweluje szybsze ładowanie niż w Ciechocinku. Ai tak zawsze przestawiam bo nie zdążę zajść lub wypić.

Bronek

Pionier e-mobilności
Zajść??? 🤔. 😂
To, dotyczy kobiet. Sorry zboczenie... Zjeść. Ale, szybki numerek? Dla upartego?
Jest to hotel, fajny ale na 30 minut? Chyba nie da rady?

Pepek

Posiadacz elektryka
To, dotyczy kobiet. Sorry zboczenie... Zjeść. Ale, szybki numerek? Dla upartego?
Jest to hotel, fajny ale na 30 minut? Chyba nie da rady?
Jak podczas ładowania to i hotelu nie trzeba - w X-ie chyba wystarczająco dużo miejsca, żeby zajść - zresztą do tego to kiedyś i maluch 126p wystarczał. :D

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak podczas ładowania to i hotelu nie trzeba - w X-ie chyba wystarczająco dużo miejsca, żeby zajść - zresztą do tego to kiedyś i maluch 126p wystarczał. :D
Kumpel nawet na przednim próbował - złamał stelaż. W Maluchu spoko na tylnym po przechyleniu przednich. Trzeba bylo uważać na szybę. I na ręczny, lepie zostawić j na biegu itd...
Tesla Plaid jest asesksualna z powodu tych 6ciu miejsc. Trzeci rząd pozostaje i PRZYPOMINA TO MALUCHA uwaga na ekran