Czy warto?

KRA

Fachowiec
A tak w temacie tego wątku, znowu wróciła na stock wersja z napędem na tył za 185 tys. zł:

Jakoś nie sądzę że nowy model będzie tańszy, a do tego tutaj można dostać 18.500 zł dotacji z programu "Mój elektryk" co z rabatem 2.000 zł jak się kupi przez link polecający jak ten powyżej robi końcową sumę 164.640 zł

Maruda

Zadomawiam się
Doszła chyba informacja że cena zrabatowana obowiązuje tylko w przypadki odbioru w 7 dni od złożenia zamówienia... To by wskazywało że one są na miejscu już... bo jak nie to raczej lipa z tymi 7 dniami. No i informacja by zamówić kontakt telefoniczny.

Maruda

Zadomawiam się
Raczej niemożliwe żeby były na w EU, chyba że ze statku który dopiero co przypłynął do Belgii, a z tego co mi wiadomo polskie M3 są wyładowywane w porcie Koper.
No właśnie wiem... ale już na dole jednak piszą o 7 dniach od gotowości do odbioru... a nie jak wyżej od zmówienia.

1690195650303.png

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Pozwolę sobie nie zgodzić się :) Model 3 produkowany jest od 2017 roku a wiemy wszyscy jaka była jakość na początku produkcji natomiast firma powstała w 2003 roku wiec nie była startupem 14 lat później....
Produkcja seryjna Roadstera zaczęła się w 2012 roku, a w 2017 Tesla wciąż nie mieli pojęcia o masowej produkcji. W tym sensie byli startupem, zwłaszcza na tle reszty branży samochodowej.