[Dane o ładowarkach] Mapa, lista, historia ładowania i dostępności z UDT

sh95

Fachowiec
To dobrze słyszeć bo niedawno widziałem status w niedziele jako wyłączone ale osobiście nie widziałem na miejscu
Przy Lidlu koło mnie, ładowarka, której nadal nie ma w Eipa, mimo że dodali ich +120 w ciągu kilku dni, działa 24/7. Tzn działała, bo teraz jest "Awaria".
Dostępność może zależeć od parkingu, jeśli Lidl jest na terenie zamykanym poza godzinami otwarcia sklepów, to ładowarka będzie zamknięta. Tak więc chyba nie ma reguły.

nabrU

Moderator
@nabrU widzisz to?, obserwujesz? ;)

Ale to już nie ma co obserwować @KrzysztofFly, bo nie spełnili swoich obietnic i to wytykałem te kilka lat temu jako nierealne targety. Ale obiecywanie w PL to taka norma - nikt przecież przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że obietnice zostaną spełnione :p

Cieszyć się oczywiście należy, że w ogóle coś się dzieje, choć jak rozumiem Lidl najtańszy w PL nie jest (a na przykład w UK tylko Tesla jest tańsza).

1748078187331.png

Kszychu

Pionier e-mobilności
Ale to już nie ma co obserwować @KrzysztofFly, bo nie spełnili swoich obietnic i to wytykałem te kilka lat temu jako nierealne targety. Ale obiecywanie w PL to taka norma - nikt przecież przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że obietnice zostaną spełnione :p

Cieszyć się oczywiście należy, że w ogóle coś się dzieje, choć jak rozumiem Lidl najtańszy w PL nie jest (a na przykład w UK tylko Tesla jest tańsza).

View attachment 28348
Parafrazując
miało byc 600 ładowarek, a są ładowarki po 600/MWh

KrzysztofFly

Moderator
Ja bardziej miałem na myśli nawiązanie do tego:
i i dwóch następnych postów ;).

nabrU

Moderator
Ja bardziej miałem na myśli nawiązanie do tego:
i i dwóch następnych postów ;).

OK, sprawdzamy więc zakład ;):
- SuC w tym roku w UK: 235 'słupków' w 21 lokalizacjach + 38 nowych słupków w 3 istniejących lokalizacjach. Czyli total to: 273. Mogę się mylić bo dane ręcznie kompilowane z supercharge.info

Podaj więc ile tych Lidlów DZIAŁA od nowego roku, bo mnie coś nie wychodzi na Michała stronie to liczenie (pewnie złe argumenty w URL):

KrzysztofFly

Moderator
OK, sprawdzamy więc zakład ;):
- SuC w tym roku w UK: 235 'słupków' w 21 lokalizacjach + 38 nowych słupków w 3 istniejących lokalizacjach. Czyli total to: 273. Mogę się mylić bo dane ręcznie kompilowane z supercharge.info

Podaj więc ile tych Lidlów DZIAŁA od nowego roku, bo mnie coś nie wychodzi na Michała stronie to liczenie (pewnie złe argumenty w URL):
1748099085246.png
Przecież chodzi o lokalizację, a nie słupki ;)

nabrU

Moderator
No to ile tych lokalizacji Lidl otworzył w 2025? Tylko takich co działają, bo tych co stoją pod plandeką to pewnie jest sporo ;)

nabrU

Moderator

Najnowsze dyskusje