To dobrze słyszeć bo niedawno widziałem status w niedziele jako wyłączone ale osobiście nie widziałem na miejscuW lidlu w Gizycku ladowalem sie w niedziele, wiec mam nadzieje ze to zmieniaja.
To dobrze słyszeć bo niedawno widziałem status w niedziele jako wyłączone ale osobiście nie widziałem na miejscuW lidlu w Gizycku ladowalem sie w niedziele, wiec mam nadzieje ze to zmieniaja.
Przy Lidlu koło mnie, ładowarka, której nadal nie ma w Eipa, mimo że dodali ich +120 w ciągu kilku dni, działa 24/7. Tzn działała, bo teraz jest "Awaria".To dobrze słyszeć bo niedawno widziałem status w niedziele jako wyłączone ale osobiście nie widziałem na miejscu
@nabrU widzisz to?, obserwujesz?![]()
ParafrazującAle to już nie ma co obserwować @KrzysztofFly, bo nie spełnili swoich obietnic i to wytykałem te kilka lat temu jako nierealne targety. Ale obiecywanie w PL to taka norma - nikt przecież przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że obietnice zostaną spełnione
Cieszyć się oczywiście należy, że w ogóle coś się dzieje, choć jak rozumiem Lidl najtańszy w PL nie jest (a na przykład w UK tylko Tesla jest tańsza).
View attachment 28348
Ja bardziej miałem na myśli nawiązanie do tego:Ale to już nie ma co obserwować @KrzysztofFly, bo nie spełnili swoich obietnic i to wytykałem te kilka lat temu jako nierealne targety. Ale obiecywanie w PL to taka norma - nikt przecież przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że obietnice zostaną spełnione![]()
Ja bardziej miałem na myśli nawiązanie do tego:
i i dwóch następnych postówLidl, Kaufland, Biedronka...
Oni nie robią tego bo chca miec tłumy przy ładowarkach tylko ze tak ustawodawca sobie wymyślił. Kontraktacja energii elektrycznej i pozostale koszty są ogromne a potencjal niski. Myslisz ze im zależy na 100 zl dziennie w jakiejś pipidówie? Gdyby to byl biznes to postawiliby 20x360kW i trzepali...forum.elektrowoz.pl
.
OK, sprawdzamy więc zakład:
- SuC w tym roku w UK: 235 'słupków' w 21 lokalizacjach + 38 nowych słupków w 3 istniejących lokalizacjach. Czyli total to: 273. Mogę się mylić bo dane ręcznie kompilowane z supercharge.info
Podaj więc ile tych Lidlów DZIAŁA od nowego roku, bo mnie coś nie wychodzi na Michała stronie to liczenie (pewnie złe argumenty w URL):
W ostatnich 10 dniach otworzyli 120 lokalizacjiNo to ile tych lokalizacji Lidl otworzył w 2025? Tylko takich co działają, bo tych co stoją pod plandeką to pewnie jest sporo![]()
No to ile tych lokalizacji Lidl otworzył w 2025?