Pewnie, że zgłosiłem. Ale bardziej z ciekawości niż z potrzeby.
Mam takie dziwne auto, że nigdy nie korzystałem z serwisu więc znalazłem sobie powód ;-)
Brak tej aplikacji byłby dla mnie zrozumiały gdyby nie została ona jeszcze przetłumaczona, ale po screenie Bronka, wygląda że jest przetłumaczona i jedynym wytłumaczeniem jest to, że w centrali Tesli maja nieaktualne konfiguracje dla regionów, czyli błąd oprogramowania&danych.
Grzecznie opisałem w zgłoszeniu, że dawno dawno temu jak jeszcze legalnego Disneya nie było na w Polsce kupiłem pojazd, który w poszanowaniu dla praw autorskich powinien nie pozwalać na odtwarzanie, ale to sie zmieniło w międzyczasie i Disney jest juz legalnie dostępny w PL. Nie ma więc Tesla tego obowiązku i powodu by ograniczać dostęp do tych usług cyfrowych w PL, w szczególności jeśli idzie o nowe egzemplarze.
Nie napisałem więc zabierzcie Bronkowi, tylko żeby mu dali w nowym
Termin serwisu za 2 tygodnie, czyli w okresie miedzywydawkowym. Zobaczymy co zrobią i czy uderzą do centrali, żeby wdrożyć improvment, który w sposób bezkosztowy dla Tesli przecież podnosi wartość produktu - a konkurencja nie śpi.
Inna rzecz, co tam w D+ oglądać. Głównie kanał pod dzieci, choć w dzisiejszych nie tak wesołych czasach i dorosły może znaleźć pojedyncze pozycje, które poprawiają nastrój.