Długi weekend z Warszawy nad Morze. S7 czy A1?

sh95

Posiadacz elektryka
Dziś korzystalem w trasie nad morze (450km) - rewelacja ta Twoją apka. Dzięki! Jesteś w stanie dodać automatycznie aktualizowanie pozycji gps i obracanie mapy? Dla mnie to będzie nr1 w trasie po Polsce.

Podoba mi się że widzi lidle biedronki Orleny Moya Shelle i inne egzotyki wszystko w jednej apce. Status zajęcia i panel ulubionych (które sobie ustawiam na postoju do kolejnego postoju) - mega. Sam interfejs działa bardzo płynnie i jest czytelny.

Jakich ładowarek nie ma w UDT oprócz teslowslich?
Dzięki za sprawdzenie i zdjęcie :)

Odpowiadając, w lewym górnym rogu jest ikonka do ustalenia lokalizacji, jeśli jest zgoda od przeglądarki na udostępnienie to mapa powinna się wycentrować na miejsce, gdzie jesteś. Nie wiem tylko czy to działa w czasie drogi - czy przesuwa się mapa, nie sprawdzałem. Jeśli nie, to i tak powinno się to dać łatwo zrobić. Popracuję nad tym.

W UDT nie ma Tesli, poza tą jedna w Szczecinie, ale ona i tak nie ma raportów zajętości. Poza tym brakuje pojedynczych, brakuje czasem też ładowarek po zmianie lokalizacji, nad tym pracuje, by się to automatycznie aktualizowało.
Nadal się zastanawiam, czy dodać pozostałe SuC, by chociaż było je na mapie widać. Nowe aktualnie budowane powinny pojawić się w UDT, bo będą dostępne dla wszystkich. Teoretycznie.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Trasa Warszawa-Włochy do centrum Kołobrzegu bez przeszkód w 6:40 - z ładowaniem i hotdogiem (30 minut) i McDonaldem(toaleta i lody, 10 minut), w Ciechocinku o 6:48 byliśmy sami, potem dojechał y i juniper.

Mimo, że dojechały inne tesle, nie płaciłem za przekroczenie 80%. Dobiłem do 93% i cena za kWh to było 1.70 zł.

Uwielbiam te jazdy wcześnie rano, choć zwykle jestem nocnym Markiem. Nienawidzę korków.

wxwx78

Fachowiec
Ja też zajechałem. Z domu 95%, potem Ionity Nidzica z 45 do 95% i z 19 do 62% na GW przy Volvo w Gdyni. Na Ionity zajęte byly 2 stanowiska (ok 11:45; włącznie ze mną a na GW 3 /4 (ok 13:40, włącznie ze mną). Bardzo spoko

boa

Pionier e-mobilności
Ja też zajechałem. Z domu 95%, potem Ionity Nidzica z 45 do 95% i z 19 do 62% na GW przy Volvo w Gdyni. Na Ionity zajęte byly 2 stanowiska (ok 11:45; włącznie ze mną a na GW 3 /4 (ok 13:40, włącznie ze mną). Bardzo spoko
Fajnie, bo miałeś stresa ;)

eimi

Pionier e-mobilności
Dzięki za sprawdzenie i zdjęcie :)

Odpowiadając, w lewym górnym rogu jest ikonka do ustalenia lokalizacji, jeśli jest zgoda od przeglądarki na udostępnienie to mapa powinna się wycentrować na miejsce, gdzie jesteś. Nie wiem tylko czy to działa w czasie drogi - czy przesuwa się mapa, nie sprawdzałem. Jeśli nie, to i tak powinno się to dać łatwo zrobić. Popracuję nad tym.

W UDT nie ma Tesli, poza tą jedna w Szczecinie, ale ona i tak nie ma raportów zajętości. Poza tym brakuje pojedynczych, brakuje czasem też ładowarek po zmianie lokalizacji, nad tym pracuje, by się to automatycznie aktualizowało.
Nadal się zastanawiam, czy dodać pozostałe SuC, by chociaż było je na mapie widać. Nowe aktualnie budowane powinny pojawić się w UDT, bo będą dostępne dla wszystkich. Teoretycznie.
Po kliknięciu w znacznik lokalizacji centruje i znajduje pozycję (jest zgoda przeglądarki) ale jej już nie aktualizuje. I nie da się mapy ustawić tak żebym ciągle jechał na północ. Te dwie funkcjonalności byłyby super.

Tak dodawaj Teslę nawet bez raportów zajętości. Ja używam pomidora do sprawdzania nawet gdzie na danej trasie mogę się ładować. Odpowiada mi interfejs, łatwe filtrowanie i szybkość działania. I to że widzi prawie wszystkie ładowarki o których wcześniej nie wiedziałem że są. Wyświetlany zakres cen też jest super - dzięki Tobie znalazłem ładowarkę moya 120kw za 1.99zl która miałem idealnie po drodze.

jarqu

Posiadacz elektryka
Rany Julek po co wy jeździcie tak nad te polskie morze wieje tu i zimno dajcie spokój. A ten rok to jakieś apogeum ciągle zimno wietrzenie i deszczowo. Ja wczoraj trasę z pracy do rodziców i do domu po Trójmieście robiłem 3h w korkach przez nawał turystów między innymi. Dobrze że mam elektryka to nie martwię się spalaniem a jazda w krokach to przyjemność w porównaniu do spalniaka.

wxwx78

Fachowiec
Rany Julek po co wy jeździcie tak nad te polskie morze wieje tu i zimno dajcie spokój.
Ano wieje równo . A pojechałem póki , jeszcze mamy tam mieszkanie w rodzinie i chciałem sprawdzić auto na kolejnej trasie .:)

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Rany Julek po co wy jeździcie tak nad te polskie morze wieje tu i zimno dajcie spokój. A ten rok to jakieś apogeum ciągle zimno wietrzenie i deszczowo. Ja wczoraj trasę z pracy do rodziców i do domu po Trójmieście robiłem 3h w korkach przez nawał turystów między innymi. Dobrze że mam elektryka to nie martwię się spalaniem a jazda w krokach to przyjemność w porównaniu do spalniaka.
Rany Julek nigdy nie zrozumiem, jak można jeździć samochodem po mieście. Kilkadziesiąt lat temu to miało sens, a teraz czytam o 3h korków. Ja zawsze mam co robić z czasem, może dlatego nie umiem tego pojać.