Długi weekend z Warszawy nad Morze. S7 czy A1?

wxwx78

Fachowiec
@sh95 - wielkie kudos za Twoją stronę https://pomidor.io/ z tą opcją Ulubionych. Bardzo mi pomogła w podróży ; miałem ją otwartą na telefonie i zerkałem co jakiś czas (Teslowa przeglądarka zamienia mi otwartą stronę w logo Tesli w parę minut po ruszeniu) . SUPER ROBOTA!!

Sam wracam w poniedziałek (S7 , najpierw GW Nova Wieś, potem Ionity Nidzica) więc nie obawiam się o korki i zajętość ładowarek, ale ,wczoraj, mi to zrobiło robotę.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Komunikacja po Trójmieście jechałbym jeszcze więcej czasu. To są 3 miasta średnio ze sobą skomunikowane rozwleczone na duże odległości. To nie Warszawa ;)
Powiem więcej jestem zasłużonym honorowym dawcą krwi komunikację miejską mam za darmo ale i tak czasowo nie opłaca mi się z niej korzystać. Droga komunikacją miejską do moich rodziców wszystko w obrębie jednego miasta Gdańsk to podróż w jedną stronę co najmniej 1h15m a w dwie to prawie 3. Autem normalnie bez korków jakieś 20 minut. Do Gdyni już mam lepszy dojazd Trójmiejska pkmka ale częstotliwość tych pociągów to nie metro raz na godzinę w porywach 2-3 na godzinę. A szkoda strzepic ryja. Praca zdalna i elektryk to dla mnie zbawienie tutaj żyjąc.
Przecież to są małe miasta, ja u Was używam nóg i skm, a gdym u Was mieszkał, to jak po Warszawie, roweru.

jarqu

Posiadacz elektryka
Jak robię trasę żeby podrzuć dziecko do opieki dziadkom i jade do pracy czyli robię trasę dom rodzice praca rodzice dom to wychodzi ponad 80 km wszystko w obrębie trójmiasta a jak pojadę obwodnicą to prawie 100 także na nogach byłoby ciężko a skm to rodziców nie dojeżdża ;)

sh95

Posiadacz elektryka
Po kliknięciu w znacznik lokalizacji centruje i znajduje pozycję (jest zgoda przeglądarki) ale jej już nie aktualizuje. I nie da się mapy ustawić tak żebym ciągle jechał na północ. Te dwie funkcjonalności byłyby super.
Dodałem w prymitywny sposób automatyczną aktualizację pozycji co 5 sekund, powinno działać. Może wystąpić mniejsze lub większe mruganie, na to jakiś pomysł mam, ale spróbuję dopiero w przyszłym tygodniu. Mapa się centruje, zoom powinien być zachowany zawsze taki jaki był.
Obracanie mapy ogólnie nie jest obecnie dostępne - w zastosowanych przeze mnie skryptach do map, więc niestety nie będę się tym na razie zajmował.

SuC postaram się więc dodać na dniach.

Dzięki za wszystkie sugestie!

piotrpo

Pionier e-mobilności
Przecież to są małe miasta, ja u Was używam nóg i skm, a gdym u Was mieszkał, to jak po Warszawie, roweru.
Chciałbym, żebyś miał rację. Dla mnie komunikacja + nogi to +2 godziny do czasu na komunikację dom-praca-dom. Nie stać mnie na to. Jako turysta, pewnie bym, korzystał z komunikacji, bo pchanie się w miejsca, w które pchają się wszyscy jest sposobem na poświęcenie weekendu na stanie w korkach i szukanie miejsca do zaparkowania.

kubatar

Pionier e-mobilności
A jest szansa na skrócenie okresów niedostępności? Przedziały 3 godzinowe są spore i trudno wyłapać rzeczywistą niedostępność w danej chwili (w odniesieniu do poprzedniej doby oczywiście) Screenshot_20250620_125432_Chrome.jpg