Uwaga, może prowadzić do bólu szczęki i brzucha:
żeby nie było że nieostrzegałem...
żeby nie było że nieostrzegałem...
Z jakiego powodu?Uwaga, może prowadzić do bólu szczęki i brzucha:
Z powodu zderzenia marzycieli o taniej, wygodnej i szybkiej jeździe elektrykiem z rzeczywistością.Z jakiego powodu?
A ta rzeczywistość to gdzie niby?Z powodu zderzenia marzycieli o taniej, wygodnej i szybkiej jeździe elektrykiem z rzeczywistością.
Jakbyś nie oglądał to podpowiem: w tym sucharze w formie komediowej opowiadają o bardzo długiej jeździe w trasie, drastycznym spadku zasięgu przy gorszych niż idealne warunkach pigodowych, częstych ładowaniach, o ile się udadza gdyż coraz więcej ładowarek jest w trasie zajętych lub nie działa oraz drastycznym wzroście kosztów ładowania, zwłaszcza w trasie, które przebijają koszty ICE.A ta rzeczywistość to gdzie niby?
Bo na pewno nie w tym sucharze....
esencja ludowych mądrości z komentarzy na motopudelkuJakbyś nie oglądał to podpowiem: w tym sucharze w formie komediowej opowiadają o bardzo długiej jeździe w trasie, drastycznym spadku zasięgu przy gorszych niż idealne warunkach pigodowych, częstych ładowaniach, o ile się udadza gdyż coraz więcej ładowarek jest w trasie zajętych lub nie działa oraz drastycznym wzroście kosztów ładowania, zwłaszcza w trasie.
Cieszę się że mogłem pomóc.
Kiedy ja sam to na własnej skórze przerobiłem nie raz. Jeżdżę głównie trasy i głupi intensywny deszcz z bocznym wiatrem spowodował na tej samej trasie z tymi samymi prędkościami wzrost zużycia o 35%.esencja ludowych mądrości z komentarzy na motopudelku![]()