W jakim sensie ta integracja i z jakim systemem?google pay/apple pay masz zintegrowane z systemem operacyjnym.
Bo na pewno nie z każdym - mój android (czysty) jej nie ma.
Last edited:
W jakim sensie ta integracja i z jakim systemem?google pay/apple pay masz zintegrowane z systemem operacyjnym.
Za transakcje kartą płacisz procentowo od kwoty transakcji. Automaty z batonikami za 2pln mają już płatność kartą...Ale może też chodzi tutaj o koszty transakcji kartą - GW pobiera raz na miesiąc opłatę a karty
Moje doświadczenia z parkomatami z kartami są kiepskie. Nie wiem czy to tylko ten konkretny model, ale terminal był włączany dopiero po wpisaniu numeru rejestracyjnego.... zanim się zinicjalizował i poprosił o kartę, zanim się połączył przez GPRS... to ustawiła się długa kolejka do parkomatu.Za transakcje kartą płacisz procentowo od kwoty transakcji. Automaty z batonikami za 2pln mają już płatność kartą...
Na zestawieniu moich faktur jest pokazana średnia prędkość ładowania- 67 kW- ładowarka 150 kW. Doskonale wiedzą, że ładowarki nie trzymają podawanej mocy, że niska prędkość to nie wina auta.50kW to jest 125A przy 400V. Jak masz mniejsze napięcie to będzie oczywiście wolniej. Orleny 100kW maja np. max 200A wiec na aucie z instalacja 400V zrobisz zwykle 72-75kW.
Prawda tez taka ze GW przy cenniku w zależności od mocy ładowarki powinien coś tam gwarantować a jak nie to płac za rzeczywista prędkość.
Ale krzyss twierdzi inaczej.Na zestawieniu moich faktur jest pokazana średnia prędkość ładowania- 67 kW- ładowarka 150 kW. Doskonale wiedzą, że ładowarki nie trzymają podawanej mocy, że niska prędkość to nie wina auta.