Nie wiedziałem. myślałem że to idzie po kolei. Przy niewykorzystaniu - pierwsze przepada po dacie obowiązywania tego konkretnego porzedniego/pierwszego bonusu. Dziękia czemu miałbyś widzieć podział? każdy refferal dodaje kilometry i przedłuża o pół roku
jak coś robić to porządnie. Ci co mają po 100 refferali mają 50 lat na wykorzystanie pierdyliarda kilometrówNie wiedziałem. myślałem że to idzie po kolei. Przy niewykorzystaniu - pierwsze przepada po dacie obowiązywania tego konkretnego porzedniego/pierwszego bonusu. Dzięki
oszczędzasz ponad 500zł rocznieTo tak z moją łącznością Premium . mała rzecz w sumie prawie nieistotna ale z lekka jak krowę na pastwisku mnie przytrzymuje.
No to jeszcze masz " Naiwną Teslę" : ale zmądrzeje jak trochę pojeździDzis naladowalem 100% jest 541km![]()
Jak to ! Na stronie tesli jest 580km ! To tyle musi byc, przeciez by mnie nie oszukiwali ?No to jeszcze masz " Naiwną Teslę" : ale zmądrzeje jak trochę pojeździ
na stronie zasięg tesla podaje według WLTP bo tak musi bo takie mamy przepisy. auto podaje zasięg według ich własnego realniejszego przelicznika, ale ten przelicznik dotyczy cieplejszych krajów w których jeżdzi się wolniej niż u nas. W Polsce te zasięgi są mało realne, ale z naszej winyJak to ! Na stronie tesli jest 580km ! To tyle musi byc, przeciez by mnie nie oszukiwali ?![]()