Dodanie referrala po złożeniu zamówienia

Bronek

Pionier e-mobilności
a czemu miałbyś widzieć podział? każdy refferal dodaje kilometry i przedłuża o pół roku
Nie wiedziałem. myślałem że to idzie po kolei. Przy niewykorzystaniu - pierwsze przepada po dacie obowiązywania tego konkretnego porzedniego/pierwszego bonusu. Dzięki

danielm

Pionier e-mobilności
Nie wiedziałem. myślałem że to idzie po kolei. Przy niewykorzystaniu - pierwsze przepada po dacie obowiązywania tego konkretnego porzedniego/pierwszego bonusu. Dzięki
jak coś robić to porządnie. Ci co mają po 100 refferali mają 50 lat na wykorzystanie pierdyliarda kilometrów :) ciekawe czy taka osoba kupi kiedykolwiek inne auto niż tesle skoro ma 50 lat darmowego ładowania :)

danielm

Pionier e-mobilności
Jak to ! Na stronie tesli jest 580km ! To tyle musi byc, przeciez by mnie nie oszukiwali ? :cool:
na stronie zasięg tesla podaje według WLTP bo tak musi bo takie mamy przepisy. auto podaje zasięg według ich własnego realniejszego przelicznika, ale ten przelicznik dotyczy cieplejszych krajów w których jeżdzi się wolniej niż u nas. W Polsce te zasięgi są mało realne, ale z naszej winy :)

Najnowsze dyskusje